Skyttelgatan 5 / Industristaden/Kungsängen / Uppsala

Välplanerad 2:a med uteplats om ca 30 m²!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 258 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-07-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2019-07-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden/Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna moderna och välplanerade 2:a med stor uteplats om ca 30 m²! Här bor ni i lugn miljö ett stenkast från Fyrisåns härliga promenadstråk och stadspulsen i city.

Bostaden hittar ni på Skyttelgatan 5, i ett område med gott pendlarläge tack vare närhet till både Centralstationen och Kungsängsleden för påfart till E4:an. Här erbjuds ett boende för er som trivs bland gröna ytor med fruktträd, bärbuskar och växthus. Vem lockas inte av soldäcket på 7:e våningen där ni även kan bjuda in till umgänge på takträdgården som erbjuder flertalet sittgrupper? Kort och gott, ett högkvalitativt boende i härlig miljö!

Lägenhetens 57 m² fördelar sig på en hall med god förvaring, välutrustat kök med bra avställningsytor och vardagsrum med utgång till uteplats. Vidare finns ett rymligt sovrum med garderobsvägg samt ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet. På den stora uteplatsen kan ni njuta av en kopp kaffe eller te i förmiddagssolen. I månadsavgiften om 3 258 kr/mån ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play, källarförråd samt bostadsrättstillägg. Varmvatten och el debiteras efter faktiskt förbrukning.

Som medlem i Brf Kristina har ni möjlighet att utnyttja bostadsrättsföreningens cykelförråd samt extra förråd i källaren som går att hyra.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration