Skyttelgatan 5 / Industristaden/Kungsängen / Uppsala

Välplanerad 2:a med uteplats om ca 30 m²!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 258 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-07-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2019-07-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden/Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna moderna och välplanerade 2:a med stor uteplats om ca 30 m²! Här bor ni i lugn miljö ett stenkast från Fyrisåns härliga promenadstråk och stadspulsen i city.

Bostaden hittar ni på Skyttelgatan 5, i ett område med gott pendlarläge tack vare närhet till både Centralstationen och Kungsängsleden för påfart till E4:an. Här erbjuds ett boende för er som trivs bland gröna ytor med fruktträd, bärbuskar och växthus. Vem lockas inte av soldäcket på 7:e våningen där ni även kan bjuda in till umgänge på takträdgården som erbjuder flertalet sittgrupper? Kort och gott, ett högkvalitativt boende i härlig miljö!

Lägenhetens 57 m² fördelar sig på en hall med god förvaring, välutrustat kök med bra avställningsytor och vardagsrum med utgång till uteplats. Vidare finns ett rymligt sovrum med garderobsvägg samt ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet. På den stora uteplatsen kan ni njuta av en kopp kaffe eller te i förmiddagssolen. I månadsavgiften om 3 258 kr/mån ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play, källarförråd samt bostadsrättstillägg. Varmvatten och el debiteras efter faktiskt förbrukning.

Som medlem i Brf Kristina har ni möjlighet att utnyttja bostadsrättsföreningens cykelförråd samt extra förråd i källaren som går att hyra.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Industristaden/Kungsängen

Kungsängen är en stadsdel omfattande södra delen av Uppsala centrum öster om Fyrisån samt ängarna söder om den gamla stadsgränsen. Kungsängarna, på södra sidan om Kungsängsleden, är ett naturreservat med sanka slåtterängar där ni kan se Upplands landskapsblomma, Kungsängsliljan och många fågelarter.

Kommunikation

I expansiva Kungsängen bor du med exemplariskt pendlarläge med kort promenadavstånd till Resecentrum och för den bilburne med närhet till E4:ans påfart. Resecentrum är Uppsalas kommunikationsknut för både tåg, länsbussar och stadsbussar. Goda bussförbindelser finns även längs med Kungsgatan direkt till Arlanda.

Fritid och friluftsliv

För barnfamiljen finns populära Anna Petrus park med aktivitetspark för både små och stora barn och grönskande Mjölnarparken. En gång- och cykelspång leder över till vackra Stadsparken med lekplatser, gräsytor, gula villan och fina oaser. Längs med Fyrisån finns vackra promenadstråk och bryggor för den som vill vila fötterna eller bara njuta av en picknick i den rogivande miljön eller varför inte bara jogga tur och retur till Vindbron, en sträcka på ca 5,5 km. Söker man en längre promenadsträcka går cykel- och gångvägar längs med Fyrisån ända ner till Sunnersta/Graneberg och Vårdsätra. Från Kronåsen och Sten Sturemonumentet kan ni följa vandringsleden Gula Stigen hela vägen ut till Skarholmen. I Stadsparken finns även Parksnäckan med sångevenemang vår- och sommartid.

Service

I närområdet finns flera gym, PT-studios, crossfit-anläggning, yogastudio, frisörer och apotek. En större mataffär, Willys, finns längs med Kungsgatan. Vid Samariterhemmets sjukhus finns bl a närakut. I Kungsängen bor du nära till Akademiska sjukhuset och Uppsala stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl a Gudruns förskola, Åsiktens förskola, Årikets förskola, Kungsängsens förskola och Sten Stures förskola. Närmaste grundskolor är Vaksalaskolan (F-9), Almtunaskolan (F-6), Nannaskolan (6-9) och Katarinaskolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.