Skyttelgatan 5

Skyttelgatan 5

Slutpris

2 250 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Skyttelgatan 5


Slutpris
2 250 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Välplanerad 2:a med uteplats om ca 30 m²!

Välkommen till denna moderna och välplanerade 2:a med stor uteplats om ca 30 m²! Här bor ni i lugn miljö ett stenkast från Fyrisåns härliga promenadstråk och stadspulsen i city.

Bostaden hittar ni på Skyttelgatan 5, i ett område med gott pendlarläge tack vare närhet till både Centralstationen och Kungsängsleden för påfart till E4:an. Här erbjuds ett boende för er som trivs bland gröna ytor med fruktträd, bärbuskar och växthus. Vem lockas inte av soldäcket på 7:e våningen där ni även kan bjuda in till umgänge på takträdgården som erbjuder flertalet sittgrupper? Kort och gott, ett högkvalitativt boende i härlig miljö!

Lägenhetens 57 m² fördelar sig på en hall med god förvaring, välutrustat kök med bra avställningsytor och vardagsrum med utgång till uteplats. Vidare finns ett rymligt sovrum med garderobsvägg samt ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet. På den stora uteplatsen kan ni njuta av en kopp kaffe eller te i förmiddagssolen. I månadsavgiften om 3 258 kr/mån ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play, källarförråd samt bostadsrättstillägg. Varmvatten och el debiteras efter faktiskt förbrukning.

Som medlem i Brf Kristina har ni möjlighet att utnyttja bostadsrättsföreningens cykelförråd samt extra förråd i källaren som går att hyra.

Välkommen hem!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 258 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-07-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.