Solskensgatan 13 / Gränby / Uppsala

Naturnära läge ett stenkast från Gränby köpcentrum

Slutpris
2 975 000 kr
Boarea
99.5 kvm
Avgift
5 567 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solskensgatan såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Solskensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik lantlig känsla med vacker grönska och endast några minuters promenadavstånd till Gränby köpcentrum. Modernt boende i ett skyddat ostört läge med en grönskande kohage nedanför den stora inglasade balkongen. För er som söker ett bekvämt och högklassigt boende med all tänkbar service runt husknuten och mycket goda kommunikationsmöjligheter i kombination med lugn och avskildhet där man kan blicka ut mot vacker grönska och en hage med betande kor, helt utan störande biltrafik, kan nu sluta leta, detta är lägenheten för er. Tre sovrum, två badrum , ett stort förråd i lägenheten, kök och vardagsrum med vacker utsikt mot 4H-gårdens kohage och två balkonger varav den ena är en stor inglasad hörnbalkong med plats för en hörnsoffa. Föreningen har ett gårdshus med kombinerad samlingslokal och gästlägenhet. Byggnaden uppfördes 2015 och har hiss från markplan. Föreningens belåningsgrad är ovanligt låg med endast 8838 kr/m². På andra sidan skogsdungen ligger Gränby köpcentrum och motorvägen når man på en minut.

På grund av den rådande situationen med coronaviruset, erbjuder vi enskilda bokade visningar för att minska risken för smittspridning. Välkommen att kontakta mig för att boka in en tid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gränby

Gränby är en av de stadsdelar i Uppsala som växer mest just nu, här hittar du allt du behöver såsom sportaktiviteter, butiker, restauranger och service!

Kommunikationer

Området Gränby är beläget intill Råbyvägen som smidigt tar er ut till E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle. Gränby erbjuder även mycket goda kollektivtrafikförbindelser med täta avgångar med UL:s stadsbussar till bland annat Centralstationen, Gränbystaden, Coop Forum/IKEA och Akademiska sjukhuset. Det finns även ett flertal bra cykelvägar till city, avståndet är ca tre kilometer.

Fritid och friluftsliv

I hjärtat av Gränby ligger Gränbyparken där ni kan koppla av i det gröna eller låta barnen leka av sig i den stora lekplatsen. Inte långt härifrån ligger även Gränbys 4H-gård där ni kan besöka många olika djur och se hur en gård fungerar. Eller varför inte besöka fornlämningsområdet Gamla Uppsala Högar. Genom grannområdet Löten sträcker sig Von Bahrska-häcken med en gång- och cykelbana perfekt för söndagspromenaden eller för dig som vill öva på löpsteget. För dig som söker träningsmöjligheter finns gym, ishallar, tennis- och badmintonhall med mera inom behagligt gångavstånd.

Service

Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, bland annat bank, apotek, vårdcentral, optiker, systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer. Här finns även ett mycket stort utbud av fackhandelsbutiker men även en populär 4DX-biograf. Längs Råbyvägen växer service fram i form av matbutik, restaurang och gym. På promenadavstånd nås även Heidenstams torg som erbjuder en ICA-butik med viss posthantering, apotek och vårdcentral. Här finns även en restaurang, herr- och damfrisör, kemtvätt och gym.

Skola och barnomsorg

I Gränby ligger flertalet förskolor, bland andra Parkens förskola, Solskenets förskola samt Liljeforstorg öppna förskola. För äldre barn finns Liljeforsskolan (Åk F-5) och Gränbyskolan (Åk 6-9). I grannområdet Löten finns Von bahrs skola för (Åk F-9) samt fritidsgård, daghem och flertalet förskolor, inklusive Montessori.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.