Sparrisgatan 5b / Årsta / Uppsala

Väl tilltagen 1,5:a med stor inglasad balkong!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
1 839 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sparrisgatan såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sparrisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna 1,5:a belägen på våning 3 av 4 med hiss från markplan! Lägenhetens planlösning fördelar sig på hall med förvaring och funktionellt kök med diskmaskin och plats för matbord. I den inre hallen har man skapat en praktisk sovalkov som går att skärma av till en mysig och privat sovdel. Vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen. Här kan ni njuta av solen från lunchtid till kväll! Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och lägenhetsinnehavaren disponerar även över ett källarförråd.

Brf Sparrisen är har flera gemensamma utrymmen så som tvättstuga, cykelförråd och gym! De har även investerat i bergvärme som är föreningens främsta uppvärmningskälla.

I expansiva Årsta har ni nära till mycket! Vid Årsta Centrum finner ni bland annat Ica-butik, apotek, restauranger och vårdcentral samt hållplats för stadsbuss linje 1, 7 och 30. Ytterligare service och handel finner ni vid Gränbystaden och i Boländerna. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor samt trevliga grönområden, närmst i Årstaparken. Fina cykelvägar till centrum och bra pendlarläge för er som snabbt vill ta er ut till E4:an.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Årsta

Trivsamma Årsta ligger i nordöstra Uppsala och gränsar till Salabacke, Fyrislund och Slavsta. Här finns något för alla, bl.a. bostadsrätter med fina innergårdar eller villor med stora tomter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussarna nr 7 och nr 4 som tar er ner till centrum och centralstationen dit det även finns fina cykelvägar. Goda anslutningar till påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

Gröna Årstaparken bjuder in till umgänge och lek och trevliga Äppellunden ovanför Körvelgatan har fina promenadstråk. En perfekt familjeaktivitet är att besöka Årsta 4H-gård där ni kan träffa på hästar, grisar, getter, kaniner, får, gäss och höns och gårdskatten Trasan. Årsta idrottsplats har fina fotbollsplaner som nyttjas av föreningslivet och de spelsugna bollspelarna. Odlarföreningen Årstablomman ligger placerad mellan Fålhagsleden och Lennakattens järnvägsspår för den odlingsintresserade.

Service

Närservice vid Årsta Centrum med Ica-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tobaksbutik, tandläkare och pizzeria. I Årsta bor ni med ett bekvämt avstånd till Gränby Köpcentrum och Gränby Köpstad samt till Boländernas och Fyrislunds handlingsområden.

Skola och barnomsorg

I Årsta finns det gott om förskolor (Kamomillen, Axelina, Lilla academica, Sparrisen, Fasanen, Årstaparkens och Äppellundens). Grundskoleutbildning för elever i årskurs F-5 finns vid Årstaskolan och Ångelstaskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.