S:t Göransgatan 33 B / Uppsala

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
2 025 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 (Hiss finns ej)
Såld
2014-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:T Göransgatan såldes av oss 2014-10-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:T Göransgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av S:T Göransgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna underbara 1:a om ca 34 välplanerade kvadratmeter ostört belägen på våning 4. Lägenheten har en stor balkong i västerläge samt bevarad 30-tals charm såsom genomgående vackert trägolv, generös takhöjd och djupa fönsternischer. Bostadens kvadratmeter är till fullo nyttjade och ger utrymme för allt man kan önska sig. Här finner ni en inbjudande entré i hall med klädkammare, ett praktiskt arbetskök med gott om förvaringsmöjligheter, ett stilrent renoverat badrum, ett halvrum med platsbyggd säng samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen med sol i stort sätt hela dagen.

Området Fålhagen är ett av Uppsalas mest eftertraktade lägen. Här bor ni med gångavstånd till allt vad Uppsala city kan erbjuda. Ett stenkast bort har ni Resecentrum samt Galleria Kvarnen med all dess service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.