Stabby Allé 13 C / Stabby/Luthagen / Uppsala

Rymlig 2:a i trivsamma Stabby

Slutpris
2 220 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
3 908 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stabby Allé såldes av oss 2017-04-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stabby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stabby/Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 2:a med ett attraktivt och lugnt läge intill Stabbyskogen med sina vackra strövområden alldeles i närheten. Välkommen till denna välplanerade, trivsamma bostadsrätt med möblerbar hall med klinkergolv, vardagsrum med balkong, stort sovrum med intilliggande klädkammare, kök med matplats och helkaklad Wc/dusch samt tvättstuga. Bostadsrätten har mycket goda förvaringsutrymmen i form av klädkammaren och flertalet garderober. Bostadsrättsinnehavaren disponerar två förråd i föreningen och för föreningens medlemmar finns bl a gemensamhetsutrymmen som gym, cykelförråd och tvättstuga samt grillplats att tillgå.
I Stabby bor Du med närhet till Centrum och Universitetet samt Mimmi Ekholms plats, torget där ni bl a finner livsmedelsaffär, gym samt restauranger. Goda pendlingsmöjligheter tack vare närheten till Bärbyleden samt fina ströv-/och motionsområden finns kring natursköna Stabbyskogen. Välskött, solid och skuldfri bostadsrättsförening.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration