Stenhuggarvägen 61

Stenhuggarvägen 61

Slutpris

3 300 000 kr


Herrhagen— Uppsala

Stenhuggarvägen 61


Slutpris
3 300 000 kr

Herrhagen— Uppsala

Stor, grönskande trädgård och sol i tre väderstreck!

Varmt välkommen till denna drömbostad!

Stenhuggarvägen 61 är ett bostadsrättsradhus i ett av föreningens bästa lägen då huset ligger beläget på gaveln. Bostaden har fina ljusinsläpp i tre väderstreck, erbjuder genomgående parkettgolv och fina ytskikt. Här kan du njuta av fina trädgårdsytor med altan på både fram- och baksida där du kan följa solens strålar större delen av dagen. Invändigt är bostaden välplanerad med praktisk groventré från tvättstugan, två stycken badrum med duschmöjligheter på båda våningsplanen, tre stora sovrum på ovanvåningen samt braskamin i vardagsrummet.

Utöver den stora trädgården är läget fenomenalt, utan insyn och med grönska bakom tomten. Uppfarten, med plats för upp till tre bilar, har ett stort angränsande förråd med bra plats för förvaring.

Här bor du nära skolor, service och kommunikationer. Inom det direkta närområdet finner du stormarknader som ICA Maxi och Willys, snabbmatsrestauranger, fotbollsplaner och grönområden likväl som förskolor och skolor. Västra Stenhagenskolan (F-9) ligger direkt över gatan medan östra Stenhagenskolan (F-6) ligger belägen en kort promenad bort. Som boende i Herrhagen bor du nära naturen både i det direkta närområdet likväl som Hågadalen samt löpspår, lekparker och skidspår. Önskas shopping kommer du på cirka tio minuter till Gränbystaden med bland annat klädbutiker, möbelaffärer, mataffärer och bio.

Varmt välkommen till en bostad som måste upplevas på plats!


Boarea
119 kvm
Avgift
4 890 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.