Stigbergsplan 1 A / Eriksberg / Uppsala

Lättillgänglig, bekväm och barnvänlig 4:a med Hågadalen runt knuten

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 895 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2017-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stigbergsplan såldes av oss 2017-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stigbergsplan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktisk, trivsam och rymlig 4:a på 99 m² med 28 m² stor uteplats. Unik kombination av centralt boende nära lokal service, där man även har storslagen natur och fint kulturlandskap runt hörnet i vackra Hågadalen och den vidsträckta skogen Nåsten. Modern byggnad från 2002 med hiss och god tillgång på garage och p-plats. Lägenheten har tre sovrum, vardagsrum, kök, hall, badrum, gäst-wc, tvättstuga, klädkammare, och är belägen i markplan mot gården och en trappa upp mot gatan. Vardagsrummet har utgång till uteplatsen och har utrymme för både soff- och matgrupp. Matplatsen i köket har fönster i två väderstreck med vid utsikt över koloniområde och har insläpp av både morgonsol och sen kvällssol sommartid. På den skyddade gården finns en grillplats omgiven av vacker grönska, och alldeles bredvid huset ligger en stor pulkabacke. Till Västertorg är det 250 m gångavstånd och här finns två mataffärer, bank, apotek, kvarterskrog, folktandvård, frisersalong, vårdcentral, bibliotek mm. Eriksbergsskolan och Hågadalsskolan ligger 300 m resp. 500 m promenadväg bort. Flera förskolor finns i området. Goda bussförbindelser till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration