Sök Meny
Såld

Uppsala - Eriksberg / Stigbergsplan 1 A

Lättillgänglig, bekväm och barnvänlig 4:a med Hågadalen runt knuten

Praktisk, trivsam och rymlig 4:a på 99 m² med 28 m² stor uteplats. Unik kombination av centralt boende nära lokal service, där man även har storslagen natur och fint kulturlandskap runt hörnet i vackra Hågadalen och den vidsträckta skogen Nåsten. Modern byggnad från 2002 med hiss och god tillgång på garage och p-plats. Lägenheten har tre sovrum, vardagsrum, kök, hall, badrum, gäst-wc, tvättstuga, klädkammare, och är belägen i markplan mot gården och en trappa upp mot gatan. Vardagsrummet har utgång till uteplatsen och har utrymme för både soff- och matgrupp. Matplatsen i köket har fönster i två väderstreck med vid utsikt över koloniområde och har insläpp av både morgonsol och sen kvällssol sommartid. På den skyddade gården finns en grillplats omgiven av vacker grönska, och alldeles bredvid huset ligger en stor pulkabacke. Till Västertorg är det 250 m gångavstånd och här finns två mataffärer, bank, apotek, kvarterskrog, folktandvård, frisersalong, vårdcentral, bibliotek mm. Eriksbergsskolan och Hågadalsskolan ligger 300 m resp. 500 m promenadväg bort. Flera förskolor finns i området. Goda bussförbindelser till centrum.

Sponsrade länkar
Uppsala / Eriksberg
Stigbergsplan 1 A
Slutpris: 3 550 000 kr
Boarea: 99 kvm
Avgift: 5 895 kr/mån
Driftkostnad: 415 kr/mån
Rum: 4 rum
Våning: 1 (2) av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Stigbergsplan