Sturegatan 1

Sturegatan 1

Slutpris

2 400 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Sturegatan 1


Slutpris
2 400 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Nyrenoverad och suveränt belägen 1:a i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter, Främre Luthagen!

Ombyggd och renoverad 1:a. Hiss och balkong.

Bostaden har en öppen och väldisponerad planlösning. Generösa förvaringsmöjligheter i flera nyinstallerade garderober samt en studie- eller arbetsplats. Nyrenoverat kök med gott om arbetsytor, diskmaskin samt matplats. Från det ljusa och rymliga vardagsrummet når du balkongen som erbjuder soligt läge och en glimt av Fyrisån. Nyrenoverat badrum med klinkergolv, helkaklade väggar samt tvättmaskin. Lägenheten är i mycket gott skick och har genomgående ekparkettgolv samt ljusa väggar.

Här bor du högt upp i huset med fint ljusinsläpp och lättåtkomlig hiss som smidigt tar dig ner till markplan. I direkt anslutning till fastighetens nybyggda entré finner du garage, cykelrum, barnvagnsrum samt en fin innergård med pergola, grill och utemöbler. I Brf Torsgården bor du i en välskött förening med låga månadsavgifter där värme, varm- och kallvatten, el, bostadsrättstillägg, bredband samt grundutbud kabel-tv ingår i avgiften. Dessutom finns möjligheten att hyra parkeringsplats för endast 700kr/mån. Lägenhetsinnehavaren disponerar även ett vindsförråd samt har tillgång till gemensam tvättstuga.

Här på Sturegatan 1 har du första parkett till allt vad Uppsala har att erbjuda. Bostaden är belägen endast en gata från en av stadens mest populära matbutiker, Luthagens Livs, samt ett stenkast till flertalet kaféer, barer och restauranger. Precis intill fastigheten finns trevliga promenadstråk utmed Fyrisån som tar dig till stadens mest centrala delar med kulturkvarter och shoppingstråk på bara ett par minuter. Bostaden ligger även inom ett kort promenadavstånd till bl. a Ekonomikum, nationer och andra universitetsinstitutioner.


Boarea
40.1 kvm
Avgift
2 676 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-05-15

Mäklarhuset Enköping

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2022-05-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sturegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.