Sturegatan 23 A

Sturegatan 23 A

Slutpris

2 320 000 kr


Luthagen— Uppsala

Sturegatan 23 A


Slutpris
2 320 000 kr

Luthagen— Uppsala

Charmig 2:a högst upp med balkong i sydväst!

På lugna Sturegatan i omtyckta Luthagen finner du denna charmiga 40-tals tvåa. I lägenheten finns tidstypiska detaljer bevarade såsom vackra fönsterbrädor i marmor, generös takhöjd om 2,70 meter, genomgående trägolv och mysigt kök med originalinredning. Det gula trevåningshuset är inbäddad i grönska på lugn en återvändsgata.

Den tilltalande planlösningen erbjuder dig ett generöst vardagsrum med gott om plats för såväl favoritsoffan som matgruppen. Det är via vardagsrummet som du når utgången till den fina balkongen i sydvästläge med härlig utsikt över trädkronor och glimt av Domkyrkan, ett extra rum under den varmare delen av året. Det rymliga sovrummet, i lugn kulör och morgonsol, erbjuder gott om förvaring i inbyggda garderober. Köket har en fin bevarad originalinredning med platsbyggda skåp och trevlig ombonad matplats invid fönster med plats för 2-4 personer. Den välkomnande hallen är möblerbar och här finns plats för avhängning och även förvaring i inbyggda garderober i originalmodell. Badrummet är inrett med dusch. Lägenheten disponerar 2 förråd, ett stort på vinden och ytterligare ett i källaren. Detta är en riktig Luthagenpärla som bör upplevas på plats!

Brf Gudmund består av 18 bostadsrättslägenheter och 1 hyresrätt. Föreningen erbjuder tvättstuga, hobbyrum, pingisrum och cykelförråd för sina medlemmar. På gården finns p-platser, varav en med laddstolpe, separat kösystem tillämpas för dessa.

I Luthagen bor du i ett av Uppsalas populäraste områden. I närområdet finns livsmedelsbutiker, mysiga butiker och restauranger. Du har dessutom bekvämt gång- och cykelavstånd till centrums breda utbud av caféer, restauranger, butiker och nöjesliv. I närheten har du fina promenadstråk. Exempelvis kan du promenera i vackra Stabbyskogen eller längs med Linnéstigarna jämte Fyrisån till slutmålet Börje kyrka, en promenadväg på strax över 2 mil. Gillar du motion finns ett utegym i Librobäck och i Fyrishov erbjuds simhall, äventyrsbad, gym, m.m. endast ett par hundra meter från bostaden. I direkt närhet finns flera förskolor, grundskolor samt gymnasium.

Varmt välkommen att boka en visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
2 898 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2022-10-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sturegatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.