Swedenborgsgatan 36C / Svartbäcken / Uppsala

Väldisponerad och genomgående 2:a högst upp och med balkong!

Slutpris
2 065 000 kr
Boarea
58.5 kvm
Avgift
3 471 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Swedenborgsgatan såldes av oss 2020-10-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Swedenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I omtyckta Svartbäcken och med villakvarteren som granne finner ni denna ljusa och väldisponerade 2:a med kvm på rätt plats. Välkomnande och möblerbar hall med rymlig garderob. Kök med bra arbetsytor och matplats i anslutning för det större sällskapet. Inbjudande vardagsrum med plats för soffgruppen och matsalsdelen. Lägenhetens balkong har ett fritt läge mot grönska. Sovrum med plats för dubbelsängen och arbetshörnan, rymlig garderobslösning. Stambytt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Omtyckt förening där bredband ingår i avgiften och tillgång till grönskande gård med sittplatser och plats för grillning.

I Svartbäcken bor ni på kort cykelavstånd till City, bra kommunikationer och ett stenkast från Torbjörns torg som erbjuder mataffär, café, sushi, pizzeria och blomsterhandel. För de aktiva finns även strövområden i närheten och Fyrishov med Friskis & Svettis.

Välkomna på visning av Swedenborgsgatan 36C!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Svartbäcken

Svartbäcken är en stadsdel i norra Uppsala som är belägen norr om Uppsala centrum på Fyrisåns östra sida. Här bor ni i ett omtyckt område med närhet till både grönska och Centrum. Uppsalas stolthet IK Sirius bildades i Svartbäcken 1907.

Kommunikation

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser och har man tillgång till bil så kommer man snabbt upp på Bärbyleden som bland annat leder till Enköping, E4:an och Gränby Centrum samt Stenhagen med mataffärer. I Svartbäcken bor du på gång- och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Fritid och friluftsliv

I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo. På vintern kan man åka skridskor på Domarringen och bussen går även direkt till Studenternas.

Service

För den sportintresserade finner ni bra träning genom Fyrishov, Fyrisfjädern, Budohuset och en yogastudio. Många som bor i området tycker att det är praktiskt med Torbjörns torg där det bland annat finns matbutik, apotek, café, restauranger, DHL- och postombud, frisör och tobakshandel. Svartbäckens vårdcentral har busshållplats utanför och här finns även Apotek. På Svartbäcksgatan finns en Sportbar med bowling, biljard och lasergame och här kan man även anordna kalas.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta grundskolor är Domarringen skola (F-5) och Tunabergsskolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.