Tegnérgatan 25 A

Tegnérgatan 25 A

Slutpris

2 475 000 kr


Luthagen— Uppsala

Tegnérgatan 25 A


Slutpris
2 475 000 kr

Luthagen— Uppsala

Badrum renoverat 2019!

Varmt välkomna till Tegnérgatan 25 A och denna 2:a belägen på våning 2/3 med balkong i lugnt läge! Lägenhetens 49 kvadratmeter är otroligt välplanerade med många vackra detaljer så som vitsåpade trägolv och generös takhöjd! Våren 2019 renoverades badrummet i harmoniska färgval med klinker från Höganäs. Badrummet är även förberett för att installera en egen tvättmaskin! Det finns gott om förvaring i klädkammare och lägenhetsinnehavaren disponerar även över 3 externa förråd!

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av och området är uppskattat för dess lugn men att City och stadens puls ligger nära till hands! Inom ett bekvämt avstånd har ni tillgång till flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna samt för den som pendlar med regionbussarna. Vackra promenadstråk längs Fyrisån och för den aktiva erbjuder Fyrishov bad, gym och sport. I närliggande Stabbyskogen finns upplyst motionsslinga, hundrastgårdar och grillplatser. Området är optimalt för den studerande då Ekonomikum och nationerna ligger nära!

Välkomna att uppleva denna lägenhet på plats, välkomna på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 940 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.