Tiundagatan 45

Tiundagatan 45

Slutpris

3 360 000 kr


Luthagen / Stabby— Uppsala

Tiundagatan 45


Slutpris
3 360 000 kr

Luthagen / Stabby— Uppsala

Ljus och härlig 4:a med hiss från markplan i populära Luthagen!

Välkommen till denna fina 4:a belägen i lummiga Luthagen/Stabby med hiss från markplan och granne med Stabbyskogen.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderober, ljust och rymligt HTH-kök (2013) med matplats för upp till sex personer, stort härligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp och utgång till balkong mot grönskande Stabbyskogen. Vidare erbjuds ett väl tilltaget sovrum med inbyggd garderobsvägg, stamrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin och skön golvvärme samt gäst-wc.
Lägenheten har de senaste åren renoverats med varsam hand med genomtänkta färgval och med den härliga retrokänslan bevarad.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med många av de stora renoveringarna gjorda och med flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom gym, gästrum och två hobbyrum. Föreningen erbjuder också tvättstugor, cykel- och barnvagnsförråd samt en föreningslokal. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

I Luthagen bor ni i ett attraktivt område med både närhet till centrum och naturen inpå knuten. I härliga Stabbyskogen finns möjlighet till avkoppling, motion och vandring samt Stabby Prästgård med café om somrarna. I närområdet finns också förskolor och skolor, lekparker och god service som mataffärer, restauranger, konditori och vårdcentral. Här har ni också bra gång- och cykelavstånd till centrum, bra bussförbindelser till Uppsala stadskärna samt närhet till Luthagsesplanaden för er som pendlar.

Välkommen hem!


Boarea
89 kvm
Avgift
4 866 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2018-03-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.