Tiundagatan 47

Tiundagatan 47

Slutpris

2 505 000 kr


Stabby/Luthagen— Uppsala

Tiundagatan 47


Slutpris
2 505 000 kr

Stabby/Luthagen— Uppsala

Gavel-2:a högst upp i huset med fri utsikt över Stabbyskogen!

Välkommen till Tiundagatan 47! Högst upp i huset med hiss finner ni denna rymliga gavel-2:a med balkong, en lägenhet där många kan samlas och umgås tillsammans! Här bor ni alldeles intill härliga Stabbyskogens natursköna promenadstigar och motionsspår.

Lägenheten är rymlig, har fint ljusinsläpp och fri utsikt utan insyn över Stabbyskogens lummiga natur. Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, där du på balkongen kan njuta av sol fram till sen eftermiddag och blicka ut över grönskande trädkronor och även se Domkyrkan. Vidare finner ni ett separat kök med plats för matbord, ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett kaklat duschrum samt hall. Bostaden har bra förvaring i sovrummets och hallens garderober. Utöver detta förfogar bostaden över två källarförråd.

I föreningen finns gemensamma ytor såsom tvättstuga, gästrum, samlingslokal, bastu och hobbyrum och dessutom tillhandahåller föreningen cyklar som kan lånas av föreningens medlemmar. På den skyddade, uppvuxna innergården finns trädgårdsmöbler och en grill som står fritt för föreningens medlemmar att använda.
Brf Lärargården är en välskött, stabil förening med flera större renoveringar gjorda som bl a tak och-stambyte och föreningen har inte några planer på omfattande renoveringar i närtid.

På Tiundagatan bor Du i ett populärt och trevligt område med direkt närhet till Stabbyskogen och kort promenadavstånd till Mimmi Ekholms Plats där t ex gym, mataffär, apotek, restaurang samt café finns. Det är promenad- och cykelavstånd till de flesta av Uppsala Universitets fakulteter samt Uppsalas stadskärna och för den som vill resa kommunalt trafikerar flera bussar i närheten av bostaden.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 112 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-10-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2021-10-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.