Topeliusgatan 4

Topeliusgatan 4

Slutpris

1 750 000 kr


Nyby— Uppsala

Topeliusgatan 4


Slutpris
1 750 000 kr

Nyby— Uppsala

Väl tilltagen tvåa med generöst ljusinsläpp och balkong

I ett hus omgärdat av grönska och varierad bebyggelse finner ni denna väl tilltagna lägenhet om 2 r o k. Utmärkande är den väl genomtänkta och sociala planlösningen samt det generösa ljusinsläppet, då bostaden är belägen på gaveln och har fönster som vetter åt tre väderstreck. Balkong i delvis insynsskyddat läge med trivsamt solläge och utsikt över närområdet, i bakgrunden syns även Uppsalas siluett med Domkyrkan och Uppsala slott. Till bostaden hör en parkeringsplats.

Bostaden erbjuder genomgående moderna och tilltalande materialval samt fina parkettgolv och ljusa väggar. Välkomnade entré genom säkerhetsdörr till hall. Öppet och inbjudande vardagsrum med fönster åt tre håll. Det är bostadens mittpunkt och erbjuder plats för matbord, större soffa och annat anpassat möblemang. Från rummet nås även balkongen. Intill vardagsrummet, med delvis öppen planlösning, ligger arbetsköket som erbjuder bra arbetsytor och förvaringsmöjlighet för trivsam matlagning. Sovrum med plats för dubbelsäng och annat anpassat möblemang. Duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Plats för kläder och ytterligare förvaring finns i garderober och klädkammare, till bostaden hör även ett förråd.

Välskött Riksbyggen bostadsrättsförening med koll läge och siffror. För närvarande installeras fiber i huset och inom kort planeras att anlägga hobbyrum och extra förråd för uthyrning. Till dess gemensamma utrymmen hör en härlig utegård med utemöbler och grillmöjlighet sommartid. Det finns även cykelförråd, tvättstuga och möjlighet att disponera en större samlingslokal med övernattningsmöjlighet vid större sammankomster och fester.

När ni bor här bor ni nära stora grönområden. Området kännetecknas för att vara barnvänligt och lugnt, det är populärt bland stora såsom små. I intilliggande Kastellparken finns, förutom stora grönområden, välskött lekplats med trafiktema, boulebana, utegym och klätterställning. Inom kortare avstånd finner ni även Röbo med härliga motions- och promenadspår i skogsmiljö. För den sportintresserade är det även bra att känna till att det härifrån är nära till Uppsala Arena som erbjuder ett stort utbud för utövande av diverse sporter. Till Gränby köpstad, med ett stort utbud av diverse affärer och flera större matbutiker, går ni på ca 15 minuter. Till city och Uppsala Resecentrum cyklar ni på ca 20 minuter. Närmaste busshållplats ligger på Gamla Uppsalagatan och därifrån går täta och regelbundna turer till city. Mycket pendlingsvänligt läge med kortare körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot Stockholm och Gävle.

Här förbereds en bostadsförsäljning. För mer information om bostaden och uppskattad tidsplan, Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.


Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 242 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-12-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.