Torkelsgatan 8A

Torkelsgatan 8A

Slutpris

2 725 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 8A


Slutpris
2 725 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Totalrenoverad ljus 2:a högst upp med balkong!

Högst upp i huset, med en balkong i fritt läge, ligger denna totalrenoverade lägenhet med många snygga detaljer och vackra slipade vitpigmenterade trägolv. Balkongen som vetter mot innergården har sol en stor del av dagen fram till kvällen med en utsikt över syrenberså och björkar.

Lägenhetens 50 kvadratmetrar erbjuder genomgående fina ytskikt i sobra färgval och här kan man lätt sätta sin egen ton i val av inredning. Köket, med gott om förvaring, är inrett med klassiska vita luckor där det tillsammans med det vackra kaklet gör sig fint med den mörkare bänkskivan i tålig laminat. I rummet går det att möblera för fyra invid fönstret om man inte hellre dukar upp vid ett matsalsbord i det rymliga vardagsrummet som dessutom har plats för favoritsoffan som kanske placeras framför tv-möbeln. Från vardagsrummet nås även balkongen som under sommaren ger ett extra rum. Sovrummet är ett härligt rum med plats för en stor dubbelsäng och här hittar ni också ingång till en separat klädkammare. I badrummet, som är helkaklat, finns både duschväggar i glas och egen tvättavdelning i form av tvättmaskin och överskåp.

Bostadsrättsföreningen Torkel består av 32 lägenheter och har en stadig ekonomi. Det finns 14 parkeringsplatser i föreningen med separat kö vilket är sällsynt för bostadsrättsföreningar i Fålhagen. Föreningens stora och lummiga innergård kan nyttjas av alla föreningens medlemmar. I källaren finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt ett nyinrett träningsrum med grundläggande träningsutrustning.

Vid Torkelsgatan 8 A i Fålhagen bor du centralt i ett av Uppsalas mest uppskattade bostadsområden. Från bostaden har du tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Fålhagen som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym, med mera. För dig som har bil finns parkering längs gatorna och du tar dig snabbt och smidigt till E4:ans
på- och avfarter.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 451 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2022-03-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.