Trädgårdsgatan 7 A

Trädgårdsgatan 7 A

Slutpris

6 150 000 kr


Fjärdingen— Uppsala

Trädgårdsgatan 7 A


Slutpris
6 150 000 kr

Fjärdingen— Uppsala

Ensam i sitt slag? Extraordinär takvåning!

Att skåda en takvåning med fri utsikt, slotts vy från terrassen och som dessutom vetter mot en fridfull innergård är något man sällan ser på öppna marknaden. Här erbjuder jag er möjligheten att förvärva en bostad utöver det vanliga som totalrenoverats år 2017 med en öppen planlösning och på sina håll en takhöjd om ca 3,8 m. Här får du möjligheten att bo på en eftertraktad adress samt njuta av ett gemytligt och bekvämt liv. Några bekvämligheter är hiss från markplan som även går direkt till garaget, bo högst upp (4/4), insynsskyddat läge samt ett pendlarvänligt läge med ca 7 minuters promenad till Resecentrum. Bostaden är ursprungligen en 4:a men har öppnats upp till en 3:a. Detta går enkelt att återställa för den som är i behov av ett extra sovrum (Se bifogad alternativ planlösning).

Bostadsrättsföreningen Slottsträdgårdens fastighet byggdes 1995 med 41 lägenheter. God ekonom i genomsyrar föreningens årsredovisningar där de i avgiften erbjuder värme, vatten, kabel-tv bredband (1000/1000 Mbit) samt bostadsrättstillägget till sina medlemmar. Det finns även möjlighet att använda bostadsrättsföreningens övernattningsrum när man får större besök. I föreningen finns det dessutom garage under huset där du kan parkera bilen för 800 kr men det är separat kö till dessa.

Vid Trädgårdsgatan bor du på Fjärdingen och har hela stadskärnans utbud till ditt förfogande. Njut av kulturliv, shopping, välrenommerade restauranger och caféer. I närheten finn det flertalet vackra parkmiljöer såsom Botaniska trädgården, Stadsparken, Engelska parken och Fyrisåns årum. Det närliggande och anrika kvarteret Öfre Slotts ligger i närheten där du kan åtnjuta trevliga promenader i en svunnen tid. Från bostaden har du nära till stora arbetsplatser såsom Akademiska sjukhuset och universitetets institutioner.

Försäljningens genomförande:
- Förhandsvisning kommer att ske den 17 mars med obligatorisk anmälan, anmäl dig tidigt för att inte gå miste om denna affär.
- Ordinarie visning är inplanerad den 24 mars. Föranmäl dig tidigt för att inte gå miste om något.

Välkomna med era intresseanmälningar!


Boarea
97 kvm
Avgift
4 489 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.