Trevlingevägen 55 / Gåvsta / Uppsala

Välplanerat enplanshus med trädgårdstomt och stor altan

Slutpris
3 970 000 kr
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
40 410 kr/år
Tomtarea
766 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Trevlingevägen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Trevlingevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gåvsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta optimalt planerade enplanshus i vinkel i omtyckta och barnvänliga Gåvsta! Här ges möjlighet att förvärva ett bekvämt boende med fina ytskikt och lättskött trädgårdstomt med stor altan.

Med stora sällskapsytor i kök och vardagsrum, fyra sovrum och ett generöst och nyligen renoverat badrum med dusch erbjuds här ett boende som passar likväl den växande familjen som det äldre paret. Bostaden har genomgående hög standard med tidlös ekparkett, kaklade våtutrymmen och spotlights i badrum och över bänk i kök. Här erbjuds även en mängd smarta förvaringslösningar så som sockellådor i kök och vägghängda skåp i badrum.

Med utgång från vardagsrummet och ett av sovrummen nås den stora trallbelagda altanen med sol stora delar av dagen. Altanen är till viss del belägen under tak vilket möjliggör användning under alla sommarens dagar. Tomten, som skyddas mot insyn av en tät tujahäck, består av plan gräsyta som lämpar sig ypperligt för lek för barn med spring i benen. Här finns även utrymme för trädgårdsland för den med gröna fingrar och på tomtens framsida finns ett flertal fruktträd. Förutom isolerat garage finns även en stenbelagd uppfart med plats för två bilar.

I Gåvsta bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. I området finns Gåvsta skola (Åk F-9), pizzeria, restaurang och vårdcentral. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala. Via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren! UL:s regionbuss nr 118 och 886 tar er till Uppsala Centralstation via bland annat Gränbystaden, med avgång var 30:e minut under vardagar.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rasbo/Rasbokil/Gåvsta

Rasbo är en omtyckt bygd öster om Uppsala som har närhet till stan, kusten och naturen.

Kommunikation

I familjevänliga Rasbo bor ni med pendlarläge in till Uppsala där busslinje 118 startar från Gåvsta skola och tar er in till Uppsala två gånger i timmen mellan klockan 05:00 t.o.m. 20:00, därefter en gång i timmen fram till klockan 23:10. För den bilburne når ni påfart till E4 (både norrut och söderut) på ca 15 minuter.

Fritid och friluftsliv

Promenadmark finns omedelbart väster om Rasbo kyrka och skola. Området innehåller fornlämningar och ett elljusspår går runt i området. Ännu längre åt sydväst vidtar en barrskogsbevuxen bitvis mycket blockrik moränmark som rymmer en längre löp- och skidslinga. Rasbo IK:s fotbollsplan finns belägen ca 4 km söderut från Rasbos största ”tätort” Gåvsta. Näsets badplats finns ca 3 km söder om Frötuna på Näsudden. Funbosjön fryser tidigt och är en populär sjö för långfärdsskridskoåkning. Lafsens badplats ligger ca 4,8 km nordväst om Rasbokils kyrka. Lättillgängligt bad med flytbrygga, grönytor och grillplats.

Service

I närområdet finns pizzerian Black Castle och Godislunden som erbjuder över 300 sorters karameller. Närmsta matbutik finns i Lindbacken där du kan stanna och handla på hemvägen från jobbet. Vidare finns Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service med bland annat matbutiker, klädbutiker, apotek, frisörer och biograf.

Skola och barnomsorg

Gåvsta förskola gränsar till skogs- och naturområden samtidigt som skola och vårdcentral finns inom gångavstånd. Bussförbindelser finns till förskolan från Uppsala, Alunda och Hallstavik. Gåvsta skola är organiserad i fyra arbetslag, åk F-3, åk 4-6, åk 7-9 och skolbarnsomsorg.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.