Tryffelvägen 46b / Norby / Uppsala

Rymlig 3:a med stor uteplats och egen ingång från gården!

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
74.5 kvm
Avgift
5 649 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tryffelvägen såldes av oss 2020-10-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tryffelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 3:a belägen i markplan med egen ingång från föreningens innergård. Här bor ni med radhuskänsla med stor egen uteplats! Som boende på Tryffelvägen har du alltid nära till naturen och i direkt närhet finner du Hågadalens naturreservat och inte långt bort även Stadsskogen.

Lägenhetens hall känns luftig, har praktiskt klinkergolv innanför ytterdörren och här finns plats för kapphängare samt eventuellt någon möbel om så önskas. Köket, som också det har klinkergolv, rymmer 4-6 personer kring matbordet som har plats invid det stora fönstret. Vardagsrummet har stora öppningsbara fönster som påminner om en fransk balkong och i detta rum placerar man med fördel en soffgrupp och/eller en matsalsmöbel. I bostaden finns också två sovrum varav det mindre leder ut till den fantastiskt stora uteplatsen som har stor potential för den som vill skapa en fint sommarrum!

Inte långt från denna bostad finner du naturreservatet Hågadalen-Nåsten, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen! Här finner du upplyst elljusspår för den som vill promenera eller löpa och vintertid erbjuds även skidåkning. Inom promenadavstånd har du tillgång till närservice på Svamptorget i form av en ICA-butik, pizzeria, bageri och blomsterhandel. I området finner du ett antal förskolor samt Malmaskolan (årskurs F-6). Till City tar du dig enkelt via stadsbuss eller de fina cykelvägarna.

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norby

Norby, ett mycket omtyckt område att bo i! Här bor du i ett villaområde med byggnader från tidigt 1900-tal och fram till 2019.

Kommunikationer

Till centrum tar du dig med stadsbuss som trafikerar på Norbyvägen med flera turer per timme. Bussen tar dig även mot Gottsunda centrum. Vill du hellre cykla finns trevlig cykelväg genom Stadsskogen ned mot centrum, Ångströmslaboratoriet, SLU, SVA, Biomedicinska centrum, Science Park och Akademiska sjukhuset.

Fritid och friluftsliv

Ett fantastiskt och populärt naturområde, Hågadalen, sträcker sig väster om Norby, en dal vid Håga. Dalen bildar tillsammans med skogsområdet Nåsten Naturreservatet Hågadalen-Nåsten. Genom Hågadalen rinner Hågaån. Här ligger också bronsåldersmonumentet Hågahögen, även känd som Kung Björns hög. Området är ett mycket populärt utflyktsmål för ung som gammal då naturen är skön, orörd och vacker. Här finns upplysta motionsspår och i övrigt fin natur för promenader och rekreation. Här kan man under årets snöfria månader gå långa promenader i underbar natur och om vintern åka längdåkningsskidor. Ett annat naturskönt område är Stadsskogen med bl a upplysta motionsspår.

Service

Den närmaste matvaruaffären , en ICA-butik, hittar du på Svamptorget där även pizzeria, bageri och blomsterhandel finns. Vill du handla i ett stort köpcentrum finns Gottsunda Centrum med allt från småbutiker till stor ICA-affär, restauranger, apotek, badhus, systembolag m.m. på kort avstånd.

Skola och barnomsorg

Den närmaste skolan är Malmaskolan med årskurser från förskoleklass (F) upp till årskurs 6. De närmaste högstadieskolorna blir Valsätraskolan och Eriksbergsskolan. Ett flertal förskolor finns också i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.