Sök Meny
Såld

Uppsala - Kungsängen/Industristaden / Tullgarnsgatan 3

Välplanerad bostad med balkong i sydostligt läge!

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Kontakta mäklaren för visning.

Mitt i attraktiva Kungsängen/Industristaden ligger denna mycket välplanerade 1:a med rymlig sovalkov samt väl tilltagen balkong i sydostligt läge. Lägenheten ligger på 2:a våningen av 6 i modernt designad byggnad från 2016 med stor gemensam takterrass för föreningens medlemmar samt hiss från markplan.

Rymlig hall med klinkergolv vid entrén samt garderober. Stilrent inrett badrum med vita, stora kakelplattor, mörkt klinkergolv duchväggar i glas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Vidare finns vitt Marbodalkök med diskmaskin, integrerad mikrovågsugn, ugn, spishäll, fläkt samt kyl och frys. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån nås den härliga balkongen belägen i sydostligt läge. Sovalkoven är utrustad med skjutdörrsgarderober och här finns gott om utrymme för dubbelsäng.

Suveränt läge med direkt närhet till välsorterad mataffär, gym och handel. Inom gångavstånd finns även härliga promenadstråk utmed Fyrisån, restauranger, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda!

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Kungsängen/Industristaden
Tullgarnsgatan 3
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 47 kvm
Avgift: 2 672 kr/mån
Driftkostnad: 850 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tullgarnsgatan