Sök Meny
Såld

Uppsala - Kungsängen/Industristaden / Tullgarnsgatan 3

Välplanerad bostad med balkong i sydostligt läge!

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Kontakta mäklaren för visning.

Mitt i attraktiva Kungsängen/Industristaden ligger denna mycket välplanerade 1:a med rymlig sovalkov samt väl tilltagen balkong i sydostligt läge. Lägenheten ligger på 2:a våningen av 6 i modernt designad byggnad från 2016 med stor gemensam takterrass för föreningens medlemmar samt hiss från markplan.

Rymlig hall med klinkergolv vid entrén samt garderober. Stilrent inrett badrum med vita, stora kakelplattor, mörkt klinkergolv duchväggar i glas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Vidare finns vitt Marbodalkök med diskmaskin, integrerad mikrovågsugn, ugn, spishäll, fläkt samt kyl och frys. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån nås den härliga balkongen belägen i sydostligt läge. Sovalkoven är utrustad med skjutdörrsgarderober och här finns gott om utrymme för dubbelsäng.

Suveränt läge med direkt närhet till välsorterad mataffär, gym och handel. Inom gångavstånd finns även härliga promenadstråk utmed Fyrisån, restauranger, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda!

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Kungsängen/Industristaden
Tullgarnsgatan 3
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 47 kvm
Avgift: 2 672 kr/mån
Driftkostnad: 850 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tullgarnsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.