Tullgarnsgatan 15

Tullgarnsgatan 15

Slutpris

6 425 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Tullgarnsgatan 15


Slutpris
6 425 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Luftig 5:a med inglasad balkong om ca 15 m² i bra solläge!

Vid torget i Kungsängen finns nu tillfälle att förvärva en av få 5:or i området, om hela ca 128 m² med en stor inglasad balkong i fritt västerläge.

Innanför ytterdörren möts man av en praktisk hall, med mycket förvaring, som leder vidare in i resten av lägenheten och centralt placerat finner man både kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning. Här är det lätt att hålla i sociala tillställningar och under de varmare månaderna öppnar man lätt upp dörren till den inglasade balkongen som kan öppnas upp till fullo under ljumma sommarkvällar. Tack vare den smakfulla inglasningen fungerar detta som ett extra rum för den som vill förlänga utesäsongen med grillning på balkongen. Balkongens västerläge med utsikt mot det bilfria torget kan inte bli mycket bättre. Här har ni sol både eftermiddag och kväll samt njuta av slående solnedgångar! För varma och soliga dagar finns en markis som skyddar. Köket har uppdaterats under 2020 i en modern design och har en trivsam matplats för ca 6-8 personer som ligger invid ett burspråk med utsikt mot torget. Vidare finner man fyra sovrum i bra storlek varav tre av dessa vetter mot innergården. Utöver detta finns två badrum varav ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Brf Morgonglans stod klar 2005 och byggdes med hög standard, såsom golvvärme i alla våtutrymmen, stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och väl tilltagna balkonger i kombination med franska balkonger. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV, bredband (1000 Mbit/s) samt bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gemensamt elavtal för sina medlemmar, en tvättstuga och cykel-/barnvagnsförråd.

Detta boende passar både barnfamiljen som söker ett centralt boende nära aktiviteter och centrums breda utbud eller villasäljaren som inte vill göra avkall på stora ytor.

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Tullgarnsgatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, en förskola, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och populära Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen hem!


Boarea
128 kvm
Avgift
5 573 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-03-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tullgarnsgatan såldes av oss 2022-03-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tullgarnsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.