Tullgarnsgatan 12

Tullgarnsgatan 12


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Tullgarnsgatan 12Industristaden/Kungsängen— Uppsala

3:a högt upp i huset med inglasad balkong!

Här får ni ett modernt boende och med en känsla av nyproduktion i ett av Uppsalas nyaste och snabbast växande områden! Ni tar er lätt till stadens alla måsten, varför inte börja dagen med en promenad över bron till stadsparken?

Lägenheten, som ligger högt upp i huset, är ljus och luftig och här är det är bara att flytta in och sätta er egen prägel. Genomgående är väggarna vitmålade och på golvet ligger en klassisk ekparkett. Köket är neutralt vitt med detaljer i rostfritt, har gott om både bänkytor samt förvaring och har en generöst tilltagen matplats för 6 personer i sällskapet. Den stora inglasade balkongen som vetter in mot den mysiga innergården når ni från vardagsrummet vilket är anpassat till en bekväm soffa och eventuellt en separat matsalsmöbel om behov finns. Två sovrum finns också att tillgå och det största har en skjutdörrsgarderob där alla era kläder och accessoarer ryms. Badrummet är naturligtvis helkaklat och för att underlätta i vardagen finns här både egen tvättmaskin och torktumlare.

I det stadsnära läget i attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Här når ni härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket även ger denna lägenhet ett utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger på bekvämt avstånd. Med den nya bron över Fyrisån når ni Stadsparken och Studenternas IP på bara några få minuter. På Tullgarnsgatan 12 har ni närhet till bl. a. Willys, apotek, gym, flertalet restauranger, frisörsalong samt Anna Petrus Park.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 358 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tullgarnsgatan såldes av oss 2023-11-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tullgarnsgatan.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad