Väderkvarnsgatan 48 B / Fålhagen / Uppsala

Stor 1:a med funktion som en 1,5:a i populära Fålhagen!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 621 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds 50 kvm fördelat på ett rymligt kök, möblerbar hall, stort vardagsrum där vänner och familj kan samlas och umgås samt fräscht och helkaklat badrum. Lägenheten har genomgående fina, välbevarade trägolv, djupa fönsternischer och högt i tak. Gott om förvaring i inbyggda garderober och tre stycken förråd som hör till lägenheten.

BRF Södergården är en stabil förening med 15 lägenheter som löpande renoverar och sköter om fastigheten. Det finns två balkonger för föreningens medlemmar att nyttja, en i vardera trapphus, samt en välskött och grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grill.

Som boende på Väderkvarnsgatan 48 B är det bara att njuta av ett ypperligt läge i populära Fålhagen. Mycket pendlarvänligt med en kort promenad på endast några minuter till Resecentrum och strax därefter finns City med shopping, restauranger och nöjen. I City ligger även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna. Den närmsta servicen finns vid Stationsgallerian med mataffär samt Kvarnengallerian som bland annat erbjuder mataffär, apotek, systembolag och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration