Väderkvarnsgatan 8 A

Väderkvarnsgatan 8 A

Slutpris

2 700 000 kr


Höganäs, Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 8 A


Slutpris
2 700 000 kr

Höganäs, Fålhagen— Uppsala

Väldisponerad och rymlig 2,5:a i Höganäs!

Här finner du den perfekta lägenheten för dig som söker ett charmigt och centralt boende, i en äldre fastighet i populära Höganäs! Lägenheten är fint omhändertagen och med dess yta om 66 kvadratmeter, är det enkelt att få plats med favoritmöblerna!

I hallen finner du praktisk förvaring i både garderober samt en inbyggd garderob i original. Den inre delen av hallen passar dessutom perfekt som ett halvrum där hemmakontoret kan få sin givna plats. Köket, som är stort och rymligt, är fullt maskinellt utrustat och har en härlig karaktär som bjuder in till umgänge med vänner. Efter intagen måltid i köket kanske en bra film i soffan kan locka och ni kan då slå er ner i vardagsrummet som har gott om utrymme för möblemang. I det luftiga sovrummet kan du möblera upp med en stor dubbelsäng och placera dina kläder och accessoarer i flertalet garderober. I anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet som erbjuder fin duschhörna i glas och egen tvättmaskin - för enkelhet i vardagen! Vidare finns goda förvaringsutrymmen i några av de tre förråden.

BRF Aslög 2 är en ekonomiskt välskött förening som inte har några beslutade större renoveringar eller avgiftshöjningar. Som medlem har du tillgång till tvättstuga, samlingslokal/gästrum, hobbyrum, cykelförråd och gym!

Bostadens läge är utmärkt med Höganäsparken som granne, ett par minuters promenad till Friskis & Svettis, kort avstånd till Kvarnengallerian med bland annat matbutik, frisör, systembolag, och restauranger. Vidare finns Vaksala torg och ett flertal restauranger nära till hands! På gångavstånd når du även konserthuset, stadskärnan och har ett tilltalande pendlarläge med närhet till resecentrum.

Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 504 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2023-07-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.