Vaksalagatan 40A

Vaksalagatan 40A

Slutpris

2 900 000 kr


Uppsala

Vaksalagatan 40A


Slutpris
2 900 000 kr

Uppsala

Modernt renoverad 30-tals lägenhet med balkong!

Unik möjlighet att förvärva en ljus och luftig genomgångstvåa som varsamt renoverats och där moderna materialval vävts in i en härlig blandning med den äldre charmen.

Redan i hallen möts man av den fantastiska takhöjden som tillsammans med genomgående ekparkettgolv och infällda spotlights i samtliga rum skapar ett enhetligt intryck. Stora fönsterpartier, ljusa ytskikt och en genomtänkt planlösning bidrar till en ständigt ljus och trivsam bostad.

Planlösningen fördelar sig på en möblerbar hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. Fullutrustat kök i stilren design från Ballingslöv som även har en inbyggd kaffemaskin. I köket har man valt en sval grå skåplucka som rimmar med det vita kaklet och den mörka bänkskivan i sten. All maskinell utrustning är från Siemens och tack vare påkostade materialval blir matlagningen en fröjd. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang, gott om förvaring i tre rymliga garderober. Bostaden har ett ljust och fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin, för den som vill förenkla i vardagen. Vardagsrummet är stort och rymligt med ett härligt ljusinsläpp och tack vare att man breddat öppningen mot hallen så skapas här fria siktlinjer till övriga rum och en mer social planlösning. Här finns plats för soffgrupp, matplats och skrivbordsyta. Från vardagsrummet når man balkongen i sydostligt läge.

Brf Allégården är en trivsam förening med god ekonomi som speglas i den låga belåningen om endast 2.128 kr/kvm. I föreningen finns cykelförråd, hobbyrum, bastu med relaxavdelning, gästrum (50 kr/natt), tvättstuga och torkrum. Bostadsrättshavaren disponerar över både vindsförråd och källarförråd.

Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du livsmedelsbutik, restauranger samt Kvarnengallerian, en liten familjär galleria vid Vaksala torg, med bland annat Ica-supermarket, apotek och Systembolaget.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!


Boarea
65.9 kvm
Avgift
3 516 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vaksalagatan såldes av oss 2021-10-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vaksalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.