Västeråker 31

Västeråker 31

Slutpris

4 800 000 kr


Västeråker— Uppsala

Västeråker 31


Slutpris
4 800 000 kr

Västeråker— Uppsala

Rött hus med vita knutar i idyllen med extra allt - bara att flytta in!

Välkomna till detta idylliska röda enplanshus med vita knutar belägen på en stor härlig tomt i ett fritt och insynsskyddat läge. Huset är väl omhändertaget både in- och utvändigt och utmärkande är husets luftiga uterum med högt i tak och en altan som sträcker sig hela vägen runt. Kliver du in i hallen vid entrén alternativt i groventrén så finns gott om utrymme för avhängning och förvaring. Groventrén leder vidare in i tvättstugan. Köket ligger intill med mycket arbetsytor och rostfria vitvaror samt en större matplats intill fönster som inrymmer hela familjen. Vidare in i vardagsrummet med mycket ljusinsläpp finns plats för större soffgrupp, ytterligare en matplats såväl som övrigt möblemang. Här kan ni njuta av lågorna ur kakelugnen under årets kyligare dagar. Med ett kliv ut i uterummet ges möjlighet till härliga måltider invid grönskan precis utanför. Vidare finns tre sovrum samt ett allrum som med fördel kan användas som ytterligare ett sovrum eller kontor om man vill det. I huset finns gott om förvaring i fina garderobslösningar. Det stora badrummet inrymmer ett tjusigare badkar, duschhörna och tvättställ. Det finns även en gäst-wc. Fristående från huset finns en dubbel carport, ett större förråd med arbetsbänk, en bastu, en vedbod samt ett enklare förråd.

I Västeråker bor ni både bekvämt och mitt i naturen ca 2 mil sydväst om Uppsala. Den bilburne tar sin in till Uppsala på ca 30 minuter och för den som tar bussen så ligger hållplatsen till buss 108 endast fyra minuters promenad från huset, och tar dig hela vägen in till Uppsala centralstation utan byte på ca 40 minuter. På några hundra meter når ni Västeråkers kyrka och en badplats med bryggor vid Mälaren ligger bara ett par kilometer bort för den badsugne.


Boarea/biarea
136/6 kvm
Driftkostnad
52 550 kr/år
Tomtarea
1 701 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Västeråker såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Västeråker.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.