Vikvägen 132

Vikvägen 132


Vårdsätra— Uppsala

Vikvägen 132Vårdsätra— Uppsala

Radhus i omtyckta Vårdsätravik!

Välkommen till Vårdsätravik! Ett idylliskt villa- och radhusområde vackert beläget i sjö- och naturnära miljö, endast 25 minuters cykelväg från stan. En varm sommarkväll är det bara en kort promenad till bryggor och badvikar för ett kvällsdopp eller en båttur. En gnistrande vinterdag känns det lyxigt att plocka fram skridskor eller skidor och bege sig ut på Ekoln. Vårdsätravik har något att erbjuda året om!

Det här arkitektritade radhuset om 5 rok har en modern interiör där material och kulörer är valda med omsorg. På entréplanet finner ni härliga sociala ytor inredda i ljusa toner som balanseras upp med svarta detaljer såsom handtag, knoppar och lampsocklar. De stora fönstren i oljad ek och dess djupa fönsterbänkar i kalksten ger er en varm känsla till samtliga rum och takhöjden om 3 meter gör bostaden mycket inbjudande. Entréplanet, med sin delvis öppna planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats, inspirerar er till matlagning, trivsamma måltider och samvaro - både till vardag och fest. I centrum står det platsbyggda köket från Tre Sekel som är rejält tilltaget och vackert utformat med en påkostad bänkskiva, även här i kalksten. Braskaminen från Jotun i vardagsrummet är perfekt placerad i en fin siktlinje genom alla rum och värmer gott efter skridskoturen. På entréplanet finner ni även ett av husets badrum i anslutning till den välplanerade hallen där ni också har gott om förvaringsmöjligheter i garderober.

Via trappan, med praktiskt förråd under, når ni det övre planet och bostadens mer privata del. Här finns fyra sovrum, varav master bedroom har förmånen att ha en egen balkong och klädkammare. Sovrummen är samtliga inredda i sobra toner i kombination med olika fondtapeter. På övre plan finns ytterligare ett förråd och husets andra badrum – detta med badkar och ljusinsläpp takfönster mot trappan.

Genomgående i hela entréplan et ligger vattenburen golvvärme – skönt under den kalla perioden!

På baksidan av huset hittar vi den lilla privata trädgården med en plattbelagd uteplats omgärdad av avenbokshäck som angränsar mot lummig naturtomt med olika löv- och barrträd vilket känns som en förlängning av den egna uteplatsen. Den här uteplatsen inbjuder verkligen till sommarkalas och grillkvällar! På baksidan finns även ett förråd om ca 5 kvm med belysning och indragen el samt att det går att isolera om så önskas. På framsidan finns ytterligare en uteplats, med sol- och/vindstyrda markiser, i soligt läge och en trädgård med äppelträd och planteringsyta med bl.a. rosor och jordgubbsplantor. På husets framsida finns även parkeringsplats för 1–2 bilar med laddbox för elbil. Häradshusen nominerades 2023 till en av fem finalister till Uppsala kommuns arkitekturpris. Byggnaden har energiklass B vilket ger grönt bolån.

Det här är platsen för familjeliv, umgänge och aktiviteter för såväl stora som små!


Boarea
135 kvm
Avgift
5 940 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Vikvägen såldes av oss 2024-01-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vikvägen.

Boka värdering
Katarina Wiksell
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad