Viragatan 7

Viragatan 7

Slutpris

3 520 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Viragatan 7


Slutpris
3 520 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Stilren 4:a med två balkonger!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren vid önskemål av visning vid annat tillfälle än 2/12.

Välkommen till denna väldisponerade 4:a om ca 110 kvm, stilrent inredd i smakfulla färger och två inglasade balkonger!
Här bor ni bekvämt på våning 2 med hiss från markplan och kort promenadavstånd till bl a Resecentrum och stadskärnan men också med närhet till fina promenadstråk längs Fyrisån och lummiga Stadsparken.
Planlösningen erbjuder en praktisk hall med skjutdörrsgarderob, två sovrum (med möjlighet att skapa ett tredje) med bra förvaring i form av inbyggd garderob och en komb. klädkammare/arbetsrum. Bostadsrätten har två Wc/duschar, bägge helkaklade varav en lite större med tvättmaskin och torktumlare. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger fina möjligheter till social samvaro och härifrån nås också en av de inglasade balkongerna. Köket kommer i klassiskt utförande med vit skåpsinredning samt rostfria vitvaror och med mycket goda arbetsytor. Från TV-rummet nås den andra inglasade balkongen, denna med utsikt över den parkliknande, skyddade innergården. Parkeringsmöjligheter finns i föreningens garage under markplan alternativt på omkringliggande gator med boendetillstånd.
I attraktiva, expansiva Industristaden/Kungsängen bor ni med kort promenadavstånd till det mesta, härifrån nås Resecentrums södra entré samt Uppsalas stadskärna snabbt. Med den nya bron över Fyrisån har ni direkt tillgång till Studenternas och Stadsparken på endast några få minuter. Större livsmedelsbutik, apotek, gym, salladsbar, frisörsalong samt Anna Petrus Park är alla belägna inom några hundra meters avstånd.

Välkommen på visning!


Boarea
110 kvm
Avgift
5 480 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-11-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.