Skillsta Vindhem 63

Skillsta Vindhem 63

Slutpris

1 200 000 kr


Skillsta/Vänge— Vänge— Uppsala

Skillsta Vindhem 63


Slutpris
1 200 000 kr

Skillsta/Vänge— Vänge— Uppsala

Charmigt torp från tidigt 1900-tal beläget på stor trädgårdstomt!

Nu finns chansen att förvärva ett charmigt torp som har varit i samma familjs ägo sedan 1917. Torpet, som har en enklare standard med delvis bevarad tidstypisk inredning, är beläget på en stor härlig trädgårdstomt i ett lantligt och ostört läge knappt 30 minuters bilväg från Uppsala. Det här är den perfekta fristaden från stadens brus och stress!

I huset ligger köket i ljust gavelläge med två fönster i olika väderstreck. Här finns en äldre skåpinredning samt en välbevarad gjutjärnsspis som ger karaktär och definitivt skulle kunna bevaras vid eventuell renovering. Intill köket finns ett rum som idag används som vardagsrum, även det har gott om ljusinsläpp och här finns en murad öppen spis. Vidare finner ni ytterligare ett rum som nyttjas som sällskapsrum. Den rustika trätrappan från entréhallen tar er sedan till det övre planet där ytterligare ett sovrum med kakelugn och vackert trägolv samt ett allrum finns att tillgå. I allrummet är de inbyggda skåpen bevarade från tidigt 1900-tal och har en design med förvaringslåda som avdelar övre och undre delarna. Här ger också murstocken fina detaljer till rummet. Den stora trädgårdstomten erbjuder gott om utrymme för lek, odling eller bara för att njuta av soliga dagar utomhus. På tomten finns flera äldre äppelträd, lönnar, björkar och en ek. Här kan man verkligen låta kreativiteten flöda och skapa en drömträdgård.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och en del inventarier kommer att lämnas kvar i huset. Eldstäderna är ej i bruk. Fornlämningar finns på tomten.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
8 781 kr/år
Tomtarea
2 750 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-10-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Skillsta Vindhem såldes av oss 2023-10-13. Se alla våra försäljningar i Vänge samt även på Skillsta Vindhem.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.