Drabantvägen 4

Drabantvägen 4

Slutpris

4 891 000 kr


Vänge— Uppsala

Drabantvägen 4


Slutpris
4 891 000 kr

Vänge— Uppsala

Stor villa i lantligt läge, nära till skolan!

Välkommen att njuta av detta hem som har det bästa av två världar - lantlig känsla med utsikt över åker och äng men ändå direkt närhet till samhället. Huset är stort och luftigt med gott om sällskapsytor som inbjuder till umgänge. På både entréplan och källarplan finns dekorativa eldstäder och från det rymliga vardagsrummet har ni utgång till en altan, delvis under tak, med kvällssol. I den insynsskyddade trädgården finns flertalet olika perenner samt ett växthus för den odlingsintresserade. Allt detta endast 10 min från Uppsala!

Entrén öppnar upp mot vardagsrum och kök och ni möts av den härliga braskaminen som ger sprakande värme åt hela våningsplanet. Det U-formade köket är fullt utrustat och har gott om förvaring i skåp och lådor. Från köket når ni matplatsen som är placerad vid en utgång mot trädgården och växthuset. Tänk att kunna gå ut och plocka sina egna grönsaker till middagen? I vardagsrummet finns plats att möblera med både soffgrupp samt matsalsbord i olika delar av rummet. För den större familjen kan här även göras ett extra sovrum. Sovrummen är alla generöst tilltagna, inredda i ljusa färger och det största har en praktisk garderobsvägg. I bostaden finns två duschrum, ett badrum och 2 WC.

En trappa ner i källarplanet finns två gillestugor, varav ena har eldstad i form av öppen spis. Dessa utrymmen som kan inredas efter behov - vad sägs om mysiga TV-kvällar tillsammans med hela familjen eller perfekt utrymme för tonåringen att kunna bjuda hem sina vänner till? På detta plan finns också ytterligare ett sovrum att tillgå samt en våtrumsdel med separat WC, dusch och bastu. Utöver detta hittar ni även tvättstuga här och goda förvaringsutrymmen.

Till huset hör också ett dubbelgarage.

I Vänge bor ni med lantlig känsla men enbart 10 minuters bilfärd till Stenhagens köpcentrum. Ni har även promenadavstånd till både grundskola 1-6 och förskola och en fin cykelväg in till Uppsala. I Vänge finns även bibliotek, frisör, pizzeria, tennisbana och ca mil bort finner ni en golfbana.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea/biarea
149/103 kvm
Driftkostnad
41 004 kr/år
Rum
8 rum (4-7 sovrum)
Såld
2020-12-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Drabantvägen såldes av oss 2020-12-01. Se alla våra försäljningar i Vänge samt även på Drabantvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.