Vällarlagsvägen 4

Vällarlagsvägen 4

Slutpris

2 700 000 kr


Vattholma— Uppsala

Vällarlagsvägen 4


Slutpris
2 700 000 kr

Vattholma— Uppsala

Välplanerad familjevilla med stor potential

Välkommen till Vällarlagsvägen 4 i Vattholma - en rymlig och välplanerad 1,5-plansvilla med mängder av potential. Villan uppfördes 1979 och har innehafts av en och samma ägare sedan byggår. Många av ytskikten är i originalutförande och här ges du ypperlig möjlighet att sätta din egen prägel på boendet!

Med en välgenomtänkt planlösning tas här vara på alla kvadratmetrar. Bostaden uppmäter 150 kvadratmeter och rymmer förutom ett kök och allrum i öppen planlösning även fyra sovrum, med möjlighet att inreda ytterligare två sovrum. Ett idealiskt hus för en stor eller växande familj som behöver extra utrymme. Här finns även två badrum och en separat gäst-wc, vilket gör det perfekt för familjer som vill ha en bekväm och smidig vardag.

Tomten utgörs av lättskött trädgårdstomt med gott om utrymme för lek. På husets baksida finns en stor inglasad altan som gör det möjligt att förlänga utesäsongen från tidig vår till sen höst. På tomten finns även ett kallgarage samt ett stort kallförråd.

Tätorten Vattholma är belägen omkring 20 kilometer norr om Uppsala och delas i två delar av Fyrisån och det gamla vallonbruket, Vattholma bruk, som är ett av landets äldsta järnbruk med anor från 1300-talet. Med sin vackra och lugna omgivning är Vattholma en härlig plats att bo på, med en mängd bekvämligheter inom räckhåll. Det finns en matbutik, pizzeria, flera förskolor och en skola (Åk F-6) samt en sporthall där du kan delta i olika fritidsaktiviteter. Vattholma erbjuder ett rikt föreningsliv med verksamhet för fotboll, tennis, bandy, skidor och ridning. Vattholma är även känt för sin årliga julmarknad och för sitt midsommarfirande som brukar gästas av kända artister. På scenen har bland annat Thomas Di Leva, Nassim Al Fakir, Lili & Susie och Nordman stått. För dig som pendlar når du Uppsala centralstation på knappt 15 minuter med tåg och föredrar du att åka buss eller bil går även det utmärkt.

Tveka inte, boka en visning på Vällarlagsvägen 4 och upptäck allt som denna villa har att erbjuda!


Boarea/biarea
150/24 kvm
Driftkostnad
41 369 kr/år
Tomtarea
772 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-04-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Vällarlagsvägen såldes av oss 2023-04-12. Se alla våra försäljningar i Vattholma samt även på Vällarlagsvägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.