Lövåsen 5

Lövåsen 5

Slutpris

2 150 000 kr


Deje— Forshaga

Lövåsen 5


Slutpris
2 150 000 kr

Deje— Forshaga

Lövåsen 5 med naturen som granne!

Drömmer du om att bo på landet omgärdad av skog och natur? Vacker gård med ett fantastiskt läge! Nu finns det möjlighet att köpa denna fina gård på 6 ha mark med ett bra, ostört läge och med ett välskött bostadshus på 87 kvm fördelad på 4 rum och kök. Fastigheten ingår i Norsjötorps - Lövåsen Jaktlag.
Framför huset finns en härlig takklädd altan där du kan njuta med familj och vänner och har utsikt med en äng. Det första som möter dig i huset är hallen med goda avhängningsmöjligheter, vidare in hittar du ett stort kök med en fin vedspis och en stor och fin fläktkåpa. Här finns även kombinerad kyl/frys, ugn och spis. I köket finns det plats för ett stort bord med stolar. Intill köket finns ett mysigt vardagsrum med plats för soffa och en fin vit kakelugn som bidrar med ljus och värme och som höjer livskvaliteten för dig som boende. På varsin sida av vardagsrummet finns det två sovrum var av ett av sovrummen har en fin vit kakelugn. Huset har även ett tredje sovrum och ett badrum med ljus plastmatta på golvet och en ljus våtrumsmatta på väggarna som är inrett med badkar, toalett, tvättmaskin Miele från 2009, spegel med belysning och en kommod med skåp under och tillhörande högskåp. På tomten finns två lador, en stor lada på ca 100 kvm som inrymmer ett garage med gjuten platta som är isolerad och el som är indragen. och en mindre lada på ca 35 kvm.

Från bostadshuset är det ca 10 minuter med bil för att komma till Deje centrum där du hittar skola, förskola, matbutiker och andra bekvämligheter.

Välkommen på visning!


Boarea
87 kvm
Driftkostnad
22 635 kr/år
Tomtarea
6.2446 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
FORSHAGA LÖVÅSEN 1:10
Såld
2021-08-09

Mäklarhuset Karlstad

Denna gård på Lövåsen såldes av oss 2021-08-09. Se alla våra försäljningar i Deje samt även på Lövåsen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.