Fågelgatan 16

Fågelgatan 16

Slutpris

3 350 000 kr


Forshaga

Fågelgatan 16


Slutpris
3 350 000 kr

Forshaga

Ljust och fint renoverat boende på omtyckta Fågelgatan!

Välkommen till denna inbjudande och välplanerade villa om 117+105 kvadratmeter, belägen i omtyckta, trivsamma och fridfulla Forshaga. Bostadens karaktär präglas av det generösa ljusinsläppet. Det här är ett stilrent boende med sociala ytor, många sovrum och öppen spis. De fina ytskikten bidrar i hög utsträckning till känslan av att det här är ett modernt hem där man inte har kompromissat med vare sig kvalitet eller design. Det första du möts av är en inbjudande och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett öppet och lättmöblerat vardagsrum, fyra sovrum och ett badrum. Husets nyrenoverade kök erbjuder bra förvaringsmöjligheter, påkostade material och har plats för köksbord samt utgång till altanen. En trappa ner till källarplanet finns en stor gillestuga med kamin, ett rymligt sovrum med tillhörande två klädkammare, ett dressingroom, tvättstuga, pannrum samt en fin relax med dusch och bastu. Till bostaden hör en stor, insynsskyddad och mysig altan med lättmöblerade ytor, trätrall och plats för soffgrupp samt en ljus och trevlig uteplats med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Från dessa platser kan man betrakta husets barnvänliga och fina trädgårdstomt med välskött gräsmatta, stor jordkällare och många soltimmar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Forshagas hjärta. Forshaga Lärcenter ligger ett stenkast från huset och Centrum finns en kort promenad bort. Dessutom finns trevliga promenadstråk med fin natur och badplats längs Klarälven en bit bort från bostaden. Bergvärme och fiber finns. Varmt välkommen till Fågelgatan!


Boarea/biarea
117/105 kvm
Driftkostnad
39 747 kr/år
Tomtarea
901 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-08-29

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Fågelgatan såldes av oss 2022-08-29. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på Fågelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.