Lindåsgatan 15

Lindåsgatan 15

Slutpris

1 750 000 kr


Grossbolstorp— Forshaga

Lindåsgatan 15


Slutpris
1 750 000 kr

Grossbolstorp— Forshaga

Hemtrevligt och ljust hus på Lindåsgatan 15!

Varmt välkommen till Lindåsgatan 15 och detta hemtrevliga hus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Det är sällan man ser bostäder som är så välplanerade som denna. När du kliver in i denna villa så möts du av en trevlig hall som har goda avhängningsytor och ett trevlig badrum samt en WC. Vidare in finner du sedan ett kök, en matsal, två sovrum samt ett roingivande vardagsrum och allrum där den värmande kaminen även finns. Genom en trappa upp tar du dig till ett öppet rum som men enkelhet kan göras om till ett sovrum och vidare finns sedan ett badrum, ett sovrum samt en klädkammare.

Den stora och barnvänliga hörntomten som hör till huset har fruktträd, välskött gräsmatta, stora gräsytor och många soltimmar. Här finns även ett garage som rymmer en bil med tillhörande förråd samt ett vedskjul, huset har även en takbeklädd och mysig altan med lättmöblerade ytor och sol mestadels av dagen. På framsidan finns även en inglasad mindre uteplats som har plats för ett loungegrupp och har sol hela eftermiddagen.

Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till allt! Grönområden, lekpark, Sisu-gården med vackra löp- och skidspår samt Forshaga centrum med all tänkbar service. Grossbolsskolan (förskola-åk 6) ligger endast 5 minuters promenad från huset.
Välkommen på visning!


Boarea
158 kvm
Driftkostnad
36 451 kr/år
Tomtarea
1 086 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-24

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Lindåsgatan såldes av oss 2023-04-24. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på Lindåsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.