Hotellgatan 14

Hotellgatan 14

Slutpris

825 000 kr


Centrum— Grums

Hotellgatan 14


Slutpris
825 000 kr

Centrum— Grums

Villa med centralt, trevligt och familjevänligt läge

Kliv in i detta hus och upptäck ett ljust hem med öppna, härliga ytor som bjuder in till umgänge. Här erbjuds ett optimalt planerat boende som erbjuder fina möjligheter skapa ett hem efter eget tycke. Det första som möter dig i huset är en inbjudande hall med klädhängare. Längre in på entréplan finns ett rymligt och socialt vardagsrum med fönster åt två håll och generösa sällskapsytor, följt av ett stort och praktiskt kök med ett stort matrum med plats för ett bord och stolar. Badrummet är trevligt med toalett, dusch, kommod och badrumsskåp. På entréplan finns även ett fint sovrum med inbyggda garderober. På ovanvåningen finns det två sovrum med kattvindar och en wc. Huset står på en stor, lättskött och trevlig trädgårdstomt med många soltimmar och lekfulla gräsytor.

Här bor du centralt, familjevänligt och trevligt med bekvämt avstånd till bland annat skola, vårdcentral, tandläkare, matbutiker, tågstation, fotbollsplan, elljusspår, Grums bad- och sporthall och trevliga promenadstråk. ICA Supermarket Orrby ligger ett stenkast från huset, Grums tågstation en kort promenad bort och Karlstad finns inom pendlingsavstånd. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt!


Boarea/biarea
121/95 kvm
Driftkostnad
35 859 kr/år
Tomtarea
896 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-02

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Hotellgatan såldes av oss 2022-04-02. Se alla våra försäljningar i Grums samt även på Hotellgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.