Hotellgatan 41C

Hotellgatan 41C

Slutpris

192 000 kr


Orrby— Grums

Hotellgatan 41C


Slutpris
192 000 kr

Orrby— Grums

Ljus och luftig lägenhet med trevligt och naturnära läge!

Välkommen till denna enrummare om 38 kvadratmeter i trivsamma Grums! Här hittar du en ljus och väldisponerad lägenhet med stora fönster, bra planlösning och bra förvaring. Dessutom erbjuder bostaden härlig atmosfär.

I denna bostad möts vi av en inbjudande och praktisk hall med hatthylla, klädhängare och bra förvaring. Vidare finns ett lättmöblerat vardagsrum med sovalkov som har fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp, ett badrum och kök. Det trevliga och ljusa köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter och bänkskiva i laminat. I det fräscha badrummet finns toalett, dusch, badkar, kommod, handfat och badrumsskåp. Denna lägenhet erbjuder möjlighet till snabbt tillträde där viss möblering kan ingå.

Bostaden har även en fransk balkong som bidrar ytterligare till lägenhetens charmiga atmosfär. Här erbjuds morgonsol.

HSB BRF Nolby i Grums är en välskött, aktiv och lågt belånad förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstugor, en trevlig innergård, cykelrum, hobbyrum och gym.

Här bor du vid ett av Grums bästa lägen, med ishall, fotbollsplan och pizzeria alldeles intill lägenheten. ICA Supermarket, vårdcentral och förskolor ligger en promenad bort och Bergvik Köpcenter och Karlstad finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för den som vill bo på bekvämt avstånd till allt Grums har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 339 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-13

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Hotellgatan såldes av oss 2023-02-13. Se alla våra försäljningar i Grums samt även på Hotellgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.