Ringvägen 27a

Ringvägen 27a

Slutpris

420 000 kr


Orrby— Grums

Ringvägen 27a


Slutpris
420 000 kr

Orrby— Grums

Ljus, hemtrevlig och perfekt planerad trea på Ringvägen 27a

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. Något som utmärker den här bostaden är hur ljus och välplanerad den är. Lägenheten har en stor balkong som vetter mot skogen och erbjuder en boyta om 76,5 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. I den inbjudande och trevliga hallen i denna lägenhet finns hatthylla och inbyggda garderober. Vidare har vi ett rymligt och mysigt vardagsrum som bjuder på härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det ljusa och fräscha köket med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett rogivande sovrum med garderob och plats för dubbelsäng och ett övriga sovrum. Badrummet är fräscht och fint med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. I ett av sovrummen hittar vi utgången till bostadens mysiga balkong med kvällssol och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.


Här bor du vid ett av Orrbys bästa lägen, med ICA Supermarket runt knuten. Hockeyhall, fotbollsplan och Förskola ligger en promenad bort och Karlstad Centrum och Bergvik med diverse butiker finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Grums har att erbjuda. Vi ses på visningen!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
4 920 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-26

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2023-05-26. Se alla våra försäljningar i Grums samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.