Bärstad / Hammarö

Referensnummer
407 166
Boarea
81 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Bärstad

På Bärstad bor du alldeles intill Hammarös skärgård där Vänerns strand finns bara ett stenkast bort samt även Bärstads småbåtsamn. Trivs du bättre i skogen finns den inom gångavstång. Här finns såväl grundskola som förskola som ligger bara några hundra meter bort. Ett fantastiskt barnvänligt, modernt område med närhet till både sjö och skog. Karlstad når du på tio minuter med bil.

Resturang/butiker

Bärstad är belägen på Hammarö och närmaste matbutik samt affär är i området Nolgård. Där finns Stora Coop, ICA samt fler affärer som Dollarstore.

Fritid

På Bärstad, Hammarö finns det flera saker att göra. Här finns det badplatser, fina grönområden samt olika aktiviteter. Det är även nära till Karlstad samt Skoghall där det finns flera olika evenemang .

Familjeliv

Bärstad är ett lugnt och trivsamt område med närhet till skola, naturen och bra kommunikationer. Det är det helt enkelt det perfekta områden för de som uppskattar lugnet samt en trygg miljö.

Kommunikationer

Det finns bra cykel- och promenadvägar i området och bra bussförbindelser till Karlstad centrum, där du kan ta dig vidare till till Karlstads olika stadsdelar. Det finns även flertal bussar som tar dig runt på Hammarö.

Fördelar

#Sportevenemang
#Hundvänligt
#Tryggt
#Golf
#Barnvänligt
#Badstrand
#Bussar
#Parker/Grönområden
#Båtliv
#Motionsspår

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn