Blåbärsvägen 5a

Blåbärsvägen 5a

Slutpris

2 600 000 kr


Bärstad— Hammarö

Blåbärsvägen 5a


Slutpris
2 600 000 kr

Bärstad— Hammarö

Ljus och barnvänlig fyra med rymlig uteplats!

Välkommen till denna barnvänliga lägenhet vars öppna ytor skapar en härlig rymd. Här erbjuds en boyta om 81 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Denna bostad på första våningen bjuder bland annat på fräscha ytskikt och vackert ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande och trevlig hall som har en praktisk klädkammare. Lite längre in finner vi ett socialt och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett socialt och stilrent vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Det större sovrummet är rogivande samt charmigt och nås via vardagsrummet, här erbjuds rymliga garderober. Utöver det finns två sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är stort, fräscht och utrustat med toalett, dusch, kommod, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Att ha uteplats i lägenheten är något som många drömmer om, i den här fyran finns en stor och mysig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende och erbjuder trätrall och kvällssol. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

På Bärstad bor du med närhet till Hammarös skärgård där Vänerns strand finns bara ett stenkast bort samt även Bärstads småbåtsamn. Trivs du bättre i skogen har du även den alldeles bredvid bostaden. Här finns såväl grundskola som förskola som ligger bara några hundra meter bort. Ett fantastiskt barnvänligt, modernt område med närhet till både sjö och skog. Karlstad når du på tio minuter med bil. Välkommen på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 913 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Blåbärsvägen såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Hammarö samt även på Blåbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.