Lövnäsvägen 8

Lövnäsvägen 8

Slutpris

5 000 000 kr


Lövnäs— Hammarö

Lövnäsvägen 8


Slutpris
5 000 000 kr

Lövnäs— Hammarö

Drömhus på omtyckta Lövnäs!

Söker du efter en vacker och charmig villa med naturnära och lugnt läge? Nu öppnar vi dörrarna till Lövnäsvägen 8! Här finns möjligheten att köpa ett underbart hus i två plan med källare från 1934 i mycket fint skick med välbevarade detaljer. Här på omtyckta Lövnäs ligger den här fantastiska villan som rymmer 174 kvadratmeter fördelade på sju rum och kök. Ett rymligt boende med vackra golv, kakelugn och stora sällskapsytor. Utöver husets fyra sovrum hittar du här ett socialt och ljust kök med anslutande matsal. Vidare finns här även ett spatiöst och pampigt allrum med vackert ljusinsläpp och väl tilltagna ytor. Huset har två smakfulla badrum och två gästtoaletter.

Även husets utvändiga fördelar är värda att uppmärksamma. Här hittar du en härlig och lummig trädgårdstomt med välskött gräsmatta, två uthus, växthus och skydd mot insyn. Till höjdpunkterna hör även en solig och underbar altan med lättmöblerade ytor. I källaren finns ett garage med bra förvaringsmöjligheter. Bergvärme och fiber.


Boarea/biarea
174/99 kvm
Driftkostnad
43 250 kr/år
Tomtarea
924 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-21

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Lövnäsvägen såldes av oss 2019-09-21. Se alla våra försäljningar i Hammarö samt även på Lövnäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.