Västra Skymnäs Färjbo

Västra Skymnäs Färjbo

Slutpris

2 995 000 kr


Höje— Hagfors

Västra Skymnäs Färjbo


Slutpris
2 995 000 kr

Höje— Hagfors

Rymlig villa med strandtomt och jordvärme

Välkommen till denna vackra och rymliga villa belägen på stor tomt om ca 9515 kvm, med strandläge mot Klarälven. Bostadshuset inrymmer 6 rum fördelade över ca 184 kvm, därtill kommer en hel källarvåning. Här välkomnas man in i bostaden från en vacker trappa som leder till en altan i västerläge under tak. Bottenplan inrymmer ett stilrent IKEA kök med full maskinell utrustning. Matsal och vardagsrum med utgång till den generösa altanen som sträcker runt stor del av huset, som bjuder på en underbar utsikt över Klarälven. Vidare finns ett sovrum, entréhall, gästtoalett samt ett badrum på bottenvåningen. På övervåningen ryms 3 sovrum , en hall samt badrum med utgång till balkong. Bostadshuset uppvärms praktiskt med jordvärme och en vacker kamin i vardagsrummet. I ett separat hus f.d tvättstuga finns, styrkerum, hobbyrum, förråd och garage. Idag finns 3 garage på fastigheten men kan med lätthet utökas till 4.


Boarea/biarea
185/100 kvm
Driftkostnad
31 891 kr/år
Tomtarea
9 515 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-22

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Västra Skymnäs Färjbo såldes av oss 2024-01-22. Se alla våra försäljningar i Höje samt även på Västra Skymnäs Färjbo.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.