Behållare Behållare

Karlstad

Referensnummer
459 863

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Kvarnberget

Kvarnberget är en stadsdel i centrala Karlstad. Norrut och västerut avgränsas stadsdelen av Klarälven, i öster av järnvägen. Centralsjukhuset i Karlstad är den dominerande arbetsplatsen i området som i övrigt till större delen består av flerbostadshus. På Kvarnberget finns det både skolor, närhet till natur samt goda kommunikationsmöjligheter till centrum.

Fördelar med området

Bussar Barnvänligt Konserter och stora evenemang Motionsspår Lugnt Badstrand Cykelbanor Golf Tennis Sportevenemang Sport och friluftsliv

Restaurang/butiker

Då Kvarnberget endast ligger några få kilometer från centrum finns det oändliga möjligheter för både shopping samt restaurangbesök. För att ta sig till Karlstad större Köpcentrum Bergvik är det endas en kort biltur bort.

Fritid

I närområdet finns det bland annat två fotbollsplaner en tennis bana samt en golfbana. För de som gillar promenader ligger även älven alldeles intill området med bra gång-och cykelväg. På området finnes även en fin lekpark samt mindre skogspartier.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna från Kvarnberget är ytterst bra. Flertalet bussar passerar här med möjlighet att ta dig runt till de flesta delarna av Karlstad utan någon längre väntetid. Även bra gång-och cykelväg finns intill området.

Familjeliv

I närområdet finner du möjligheter till både grund-och förskola. Området erbjuder den mysiga känslan av att bo i ett villaområde samtidigt som det endast är ett stenkast in till Karlstad centrum.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren