Kvarnbergsgatan 34, 1tr

Kvarnbergsgatan 34, 1tr

Slutpris

2 200 000 kr


Kvarnberget— Karlstad

Kvarnbergsgatan 34, 1tr


Slutpris
2 200 000 kr

Kvarnberget— Karlstad

Ljus, välplanerad och hemtrevlig trea med balkong!

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet i fint skick med låg avgift. I den här hemtrevliga lägenheten är det lätt att föreställa sig ett liv innehållandes såväl middagsbjudningar som mysiga vardagskvällar. Denna trea erbjuder fräscha ytskikt, bra planlösning och behagliga färgval. Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Köket är socialt, trevligt och funktionellt med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht med toalett, duschkabin, kommod, handfat, golvvärme, tvättmaskin och badrumsskåp. Det större, rogivande och inbjudande sovrummet har tapetserade väggar och laminatgolv och erbjuder garderob och plats för dubbelsäng. Denna lägenhet har dessutom en balkong som är inglasad och därför går att utnyttja året runt. BRF Fisken 22 & 28 är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård och cykelrum.

I hjärtat av Kvarnberget bor du naturnära, lugnt och trevligt med närhet till bland annat skola, förskola, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Mariebergsviken ligger ett stenkast från lägenheten, Centralsjukhuset en promenad bort och City ligger en cykeltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett lugnt men ändå centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
67.6 kvm
Avgift
2 870 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-10

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Kvarnbergsgatan såldes av oss 2021-09-10. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Kvarnbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.