Behållare Behållare
Inre Hamn, Karlstad
Referensnummer
552 310
Boarea
108 kvm
Rum
3 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.


Området

Inre Hamn

I Inre Hamn bor du på ett lugnt, vackert och hamnnära läge med stadens puls inom nära avstånd. Närheten till vatten, härliga promenadstråk och den underbara Stadsträdgården vilket ger livskvalitet.

Fördelar med området

Båthamn Växande område Barnvänligt Motionsspår Restaurangtätt Lugnt Båtliv Caféer Fiske Lyxrestauranger Cykelbanor Tågstation Hundvänligt Restauranger Bussar

Resturang/butiker

I området finns många trevliga restauranger, café och butiker. Rakt över vattnet ligger de populära restaurangerna Barbros Brygga, Ankdammen, Naviero samt Blackstone Steakhouse. En annan mycket populär restaurang, Ohlssons Bazar, finns också alldeles i närheten. Under sommaren har dessa populära restauranger en härlig uteservering. Hög kvalitet på mat och trevlig underhållning brukar det bjudas på. Givetvis finns det större utbud av både restauranger och butiker i centrum.

Fritid

Nära Inre Hamn finns det ett flertalet vandringsleder som ligger knappt en kilometer från området. Det lockar till avslappnande promenader och långa löpturer. Ta med hunden på en långpromenad och njut av Vänerns och Klarälvens vackra natur.

Familjeliv

I närområdet finns såväl en nyöppnad förskola som en låg- och mellanstadieskola. Dessutom finns det flera skolor inne i centrum som bara är en kort promenad bort.

Kommunikationer

Från Inre Hamn når du stadskärnan genom en kort promenad. Här finns också busstrafik, tågstation och båtbuss alldeles i närheten.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.