Gullrisgatan 11

Gullrisgatan 11

Slutpris

2 375 000 kr


Hagalund— Karlstad

Gullrisgatan 11


Slutpris
2 375 000 kr

Hagalund— Karlstad

Enplanshus med fint läge!

I populära och trivsamma Hagalund ligger detta parhus som rymmer fyra rum och kök. Ett hemtrevligt, yteffektivt och ljust boende med bra planlösning, behagliga färgval och härlig atmosfär. Det första som möter dig i huset är den inbjudande hallen med god förvaring. Vidare finns ett trevligt kök som öppnar upp sig mot vardagsrummet. Huset har tre sovrum (varav ett är genomgångsrum), ett fint renoverat badrum och en toalett. Vardagsrummet som är husets samlingspunkt är mysigt och socialt med fint ljusinsläpp och trevlig utsikt mot trädgården. Huset är beläget på en rogivande och trevlig och trädgårdstomt med många soltimmar. Här finns också ett garage med förråd med goda förvaringsmöjligheter. Uppvärmning via fjärrvärme.

I Hagalund ligger dessa populära och trivsamma kvarter. Skolor ligger inom gångavstånd och Bergvik ligger några minuter bort. Området bjuder även på bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och närhet till service. Här på Gullrisgatan är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen till visningen!


Boarea
85 kvm
Driftkostnad
25 280 kr/år
Tomtarea
635 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-13

Mäklarhuset Karlstad

Denna parhus på Gullrisgatan såldes av oss 2023-07-13. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Gullrisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.