Herrhagsgatan 16a, 1tr / Herrhagen / Karlstad

Charmig och ljus 20-talstvåa med trevligt läge!

Slutpris
1 110 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 800 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Herrhagsgatan såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Herrhagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När du kliver över tröskeln och in denna tvåa möts du av en charmig och ljus lägenhet med sociala ytor, fint ljusinsläpp och stora fönster. Bostaden är rymlig, har härlig atmosfär och fönster i flera väderstreck. Trevlig förening som har en fantastiskt fin uppväxt trägård med gemensamma uteplatser och odlingar. Här välkomnas vi av en stor hall, och lite längre in finner vi ett trevligt och funktionellt kök. Vidare finns här ett ljust och mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, naturlig plats för soffa och soffbord och charmiga fönster . Lägenheten har ett sovrum med dubbla fönster och ett litet men funktionellt badrum.

Här bor ni centralt med närhet till både restauranger, caféer, matbutik och nöjen. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar mot city och promenadavstånd till det mesta. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Herrhagen

Herrhagen är en populär stadsdel i Karlstad som är belägen strax öster om stadens centrum. Stadsdelen är inramad av Pråmkanalen, Hagaleden och Lambergstjärnet

Resturang/ butiker

På Herrhagen finns det ett mindre centrum som bland annat har en Coop-butiken, datorbutik, Herrhagskyrkan och Herrhagsskolan. I området finns också ett flertal restauranger främst i formen av pizzerior men även en tapasbar, Cava 42 vid Nöjesfabriken. Det finns även ett populärt café, Hanna Larsson som erbjuder både frukost och fikabröd.

Familjeliv

I närområdet finns det ett flertal förskolor som Herrhagsskolan, Fröet, Balders, Cosmos med flera. Det finns även lekparker i området samt Herrhagens vårdcentral som är belägen inom nära gångavstånd.

Nöje

Nöjesfabriken är som det låter, en nöjesfabrik som erbjuder det mesta i form av konsert, bowling samt nattklubb. Det finns även ett Escape Room som har ett Sherlock Holmes rum och ett FBI rum som är belägen bakom Nöjesfabriken. Escape Room är en ny typ av äventyr där deltagare blir låsta i ett rum och behöver använda rummets föremål för att lösa en rad av gåtor och hitta ledtrådar för att komma ut

Kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta med ett flertal bussar och med bra busstider, buss nr 8 & 11 går båda mot centrum.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.