Herrhagsgatan 16a, 1tr

Herrhagsgatan 16a, 1tr

Slutpris

1 110 000 kr


Herrhagen— Karlstad

Herrhagsgatan 16a, 1tr


Slutpris
1 110 000 kr

Herrhagen— Karlstad

Charmig och ljus 20-talstvåa med trevligt läge!

När du kliver över tröskeln och in denna tvåa möts du av en charmig och ljus lägenhet med sociala ytor, fint ljusinsläpp och stora fönster. Bostaden är rymlig, har härlig atmosfär och fönster i flera väderstreck. Trevlig förening som har en fantastiskt fin uppväxt trägård med gemensamma uteplatser och odlingar. Här välkomnas vi av en stor hall, och lite längre in finner vi ett trevligt och funktionellt kök. Vidare finns här ett ljust och mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, naturlig plats för soffa och soffbord och charmiga fönster . Lägenheten har ett sovrum med dubbla fönster och ett litet men funktionellt badrum.

Här bor ni centralt med närhet till både restauranger, caféer, matbutik och nöjen. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar mot city och promenadavstånd till det mesta. Varmt välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 800 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-23

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Herrhagsgatan såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Herrhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.