Jägartorpsvägen 62F / Färjestad / Karlstad / Nyproduktion

Bostadsrätter med naturnära och rogivande läge!

BRF Södra Jägartorpet
Slutpris
1 820 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 823 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jägartorpsvägen såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Jägartorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färjestad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du komma ut till lugnet men ändå ha nära till allt? Välkommen till BRF Södra Jägartorpet, här bor du mitt i prick! Här bygger Västkuststugan och Nybyggarna tre tvåvåningshus med sex lägenheter i varje. Alla med egen ingång och parkeringsplats. Storlekarna varierar mellan 61 kvm och 75 kvm. Lägenheterna på bottenvåning har terrass och de på övervåningen har stor balkong. Inflyttning feb-maj 2020. Läget på Färjestad kan inte bli bättre! Granne med Tyrstugan, skidspår 50 m från tomtgränsen och 125 m till Klarälven. Dessutom är det bara 4 km till City. Du tar dig lätt in till stan via buss, bil eller cykel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Färjestad

Färjestad ligger cirka 3-4 km norr om Karlstads centrum. Färjestad ligger mycket naturskönt med närhet till skog och mark. Stadsdelen inhyser även elitserielaget Färjestads BK:s hemmaarena, Löfbergs Arena som invigdes år 2001 samt Färjestads travbana. Mellan Färjestad och stadsdelen Råtorp planeras en cykel- och gångbro över Klarälven. På Råtorp finns bl.a. populära Råtorps Café, Friskis & Svettis samt matbutik.

Resturang/butiker

I området finns det en lokal pizzeria, Färjestad Krog och Pizzeria samt ett lunchställe vid Löfbergs Arena,The Lockar Room, samt vid Färjestad travbana, . Närmaste matbutik är Pekås Rud som ligger ca 10 min promenadväg bort. I området finns det även ett stort utbud av serviceinriktade företag samt området Rud som har all tänkbar service i form av affärer och bageri.

Fritid

Här erbjuds det mycket för den som gillar sport, då SHL Laget Färjestad har sin hemmaplan Löfbergs Arena på Färjestad. Vid Löfbergs Arena finns även Färjestad travbana som erbjuder både trav samt lunch året om. Därefter finns det även fina cykel- och promenadbanor längs Klarälven, samt även ett Actic gym på Löfbergs Area.

Familjeliv

På Färjestad finns det mycket att göra för hela familjen. Inom nära avstånd finns Färjestad ridskola samt Löfbergs Arena samt på gångavstånd finns det en förskola. Då nästan hela Färjestad följer Klarälven så finns det alltid närhet till vatten.

Kommunikationer

Färjestad har mycket bra promenad- och cykelvägar men även bra bussförbindelser. Du tar dig lätt vidare till Karlstads olika stadsdelar. Busslinjen nr 6 tar dig in till centrum samt med cykel tar det 15 minuter in till centrum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.