Kanikenäsbanken 33b, 5tr

Kanikenäsbanken 33b, 5tr

Slutpris

1 930 000 kr


Kanikenäsholmen— Karlstad

Kanikenäsbanken 33b, 5tr


Slutpris
1 930 000 kr

Kanikenäsholmen— Karlstad

Modern och välplanerad tvårummare med magisk utsikt!

På snabbväxande Kanikenäsholmen finns nu chansen att förvärva denna lägenhet om två rum och kök på femte våningen! En modern och välplanerad bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom vackra golv, fräscha ytskikt samt en magiskt utsikt. Det första som möter dig här är en inbjudande och yteffektiv hall med hatthylla, skoställ och garderober. Lite längre in finns ett smakfullt och elegant kök som har öppen planlösning mot vardagsrummet, som i sin tur erbjuder vackert ljusinsläpp och naturlig plats för soffa och soffbord. Lägenhetens sovrum som nås från hallen är ljus med plats för en stor säng och med en rymlig klädkammare. Badrummet är stort samt stilrent och har toalett, dusch, kommod och tvättmaskin/torktumlare. Det bästa med den här lägenheten är att den även har en balkong i söderläge med lättmöblerade ytor och utsikt mot båtvarvet samt Vänern!

På Kanikenäsholmen har en helt ny stadsdel växt fram i marin miljö. Här skapas ett område med Vänern som närmsta granne där man lever och bor med fina promenadstråk och gångavstånd till centrum. Varmt välkommen till ett boende att trivas i! Vi ses på visningen!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-08

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Kanikenäsbanken såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Kanikenäsbanken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.