Kanikenäsbanken 33b, 5tr / Kanikenäsholmen / Karlstad

Modern och välplanerad tvårummare med magisk utsikt!

Slutpris
1 930 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kanikenäsbanken såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Kanikenäsbanken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kanikenäsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På snabbväxande Kanikenäsholmen finns nu chansen att förvärva denna lägenhet om två rum och kök på femte våningen! En modern och välplanerad bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom vackra golv, fräscha ytskikt samt en magiskt utsikt. Det första som möter dig här är en inbjudande och yteffektiv hall med hatthylla, skoställ och garderober. Lite längre in finns ett smakfullt och elegant kök som har öppen planlösning mot vardagsrummet, som i sin tur erbjuder vackert ljusinsläpp och naturlig plats för soffa och soffbord. Lägenhetens sovrum som nås från hallen är ljus med plats för en stor säng och med en rymlig klädkammare. Badrummet är stort samt stilrent och har toalett, dusch, kommod och tvättmaskin/torktumlare. Det bästa med den här lägenheten är att den även har en balkong i söderläge med lättmöblerade ytor och utsikt mot båtvarvet samt Vänern!

På Kanikenäsholmen har en helt ny stadsdel växt fram i marin miljö. Här skapas ett område med Vänern som närmsta granne där man lever och bor med fina promenadstråk och gångavstånd till centrum. Varmt välkommen till ett boende att trivas i! Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Viken

Viken är en centrumnära stadsdel i Karlstad. Stadsdelen består av ett flertal vackra parker framförallt stadsträdgården. Viken ligger nära Mariebergsviken där ni kan bada om somrarna och åka skridskor om vintrarna.

Resturang/butiker

I området finns bra serviceutbud. Det finns två matbutiker och ett flertal restauranger med bland annat thaimat och indiskt mat samt husmanskost. Det finns även frisör. På Lindhés konditori i kvarteret bredvid kan du avnjuta deras goda bakelser med en kopp kaffe. En kort promenad genom Stadsträdgården tar er till Inre hamn där ni finner flertalet restauranger med stora härliga uteserveringar. Här finns även ett microbryggeri (Good guys) där man kan avnjuta en av deras egna öl på plats.

Fritid

I viken ligger Karlstads vackra Stadsträdgård. Här växer så mycket som 800 olika arter av buskar, träd och blommor. Trädgården har en intressant historia som sträcker sig bakåt till 1800-talets mitt.

Familjeliv

Viken hör till Gruvlyckan/Mariebergs skolområde. I skolområdet finns Gruvlyckans-, Romstads-, Västerstrands-, Kvarnbergets-, Orrholmens- och Vitsippans förskolor samt familjedaghem Gruvlyckeskolan, Västerstrandsskolan, Orrholmsskolan, Kvarnbergsskolan samt Mariebergsskolan.

Kommunikationer

Endast några minuter promenad tar dig till Karlstads tågstation. Det finns ett flertal busshållsplatser på området som tar dig till stadens olika delar. Även centrum ligger en kortare promenad bort där det finns goda kommunikationsmöjligheter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.