Kvarnbergsgatan 34, 1tr

Kvarnbergsgatan 34, 1tr

Slutpris

1 750 000 kr


Kvarnberget— Karlstad

Kvarnbergsgatan 34, 1tr


Slutpris
1 750 000 kr

Kvarnberget— Karlstad

Perfekt planerad 3:a på omtyckta Kvarnberget med inglasad balkong!

FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN! LÅG AVGIFT! BRA PLANERAD! INGLASAD BALKONG! Välkommen till denna trea på trivsamma och omtyckta Kvarnberget! På dessa optimalt planerade kvadratmeter får du plats med allt du behöver. Här hittar du en hemtrevlig och luftig lägenhet med stora fönster, bra planlösning och låg avgift. Du är även med i en aktiv och utvecklande förening som hela tiden tänker på förbättringsmöjligheter. I den öppna och välplanerade hallen i denna lägenhet finns bra avhängningsmöjligheter och strax intill finns en klädkammare. Vidare har vi ett mysigt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus och härliga umgängesytor. Det stora, ljusa och stilrena köket med höga skåp och gott om plats för matbord samt stolar lämnar inte något övrigt att önska. Här finns även utgången till bostadens inglasade balkong som erbjuder eftermiddagssol. Utöver det finns ett stort och rogivande sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng och ett extra sovrum. Badrummet är funktionellt med toalett, duschkabin, kommod och tvättmaskin. Som en del av föreningen BRF Fisken 22 & 28 har du tillgång till en trevlig innergård. Det här är en stabil och lågt belånad förening med låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen är även aktiv gällande energiförbättringar där 340 kvm solceller kommer att installeras som minskar de boendes fasta elkostnader.

I hjärtat av Kvarnberget bor du naturnära, sjönära och centralt med närhet till bland annat skola, matbutik, bra kommunikationer, vackra grönområden och centralsjukhuset. Mariebergsviken ligger ett stenkast från lägenheten, Centralsjukhuset en kort promenad bort och centrum ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt och naturskönt läge har du hamnat rätt! Varmt välkommen på visning!


Boarea
67.6 kvm
Avgift
2 870 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-20

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Kvarnbergsgatan såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Kvarnbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.