Öjenäsgatan 27

Öjenäsgatan 27

Slutpris

2 325 000 kr


Lorensberg— Karlstad

Öjenäsgatan 27


Slutpris
2 325 000 kr

Lorensberg— Karlstad

Hemtrevligt radhus med familjevänligt och lugnt läge på Lorensberg!

Kliv in i detta radhus och upptäck ett luftigt hem vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende. Här erbjuds ett hemtrevligt boende med mycket god potential som kan utformas till ditt drömhem. När du kliver in i bostaden välkomnas du med välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns en ljus undervåning med stora fönsterpartier vilka vetter ut mot trädgården och gott om utrymme för matsalsbord samt soffmöblemang finns i vardagsrummet. Köket är lite äldre men med goda förvaringsmöjligheter samt plats för matgrupp. Tvättstuga som är belägen på nedervåningen erbjuder förvaring samt tvättmaskin. Vidare på övervåningen finns fyra sovrum varav ett master bedroom med egen balkong i söderläge. Bostaden har en WC på nedervåningen samt ett badrum med badkar, vidare finns även två stora klädkammare för bra förvaring

På den lättskötta tomten får du gott om utrymme att bara njuta. Tomten är 217 kvadratmeter stor och har en vacker häck som skyddar mot insyn. I anslutning till tomten finns även en härlig altan där du kan slappna av med både nära och kära. På Lorensberg har du nära till såväl grönområden som matbutik, skola, lekparker, fina skogspartier och fotbollsplan. Lingonstigens lekplats ligger ett stenkast från huset och tio minuter bort hittar du även centrum. Området på Lorensberg passar utmärkt för dig som söker ett lugnt och barnvänligt område. Varmt välkommen på visning!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
27 950 kr/år
Tomtarea
217 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-08

Mäklarhuset Karlstad

Denna radhus på Öjenäsgatan såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Öjenäsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.