Ringgatan 1F / Södra Råtorp / Karlstad

Välplanerad och ljus 4:a med en underbar rymlig balkong!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 461 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Ringgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Råtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att förvärva en välplanerad, öppen och ljus lägenhet med gavelläge där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna fyrarummare är smakfullt inredd och erbjuder ett boende med fin standard. Bostaden är utrustad med ett stort, modernt och fräscht kök med tapetserade väggar och parkettgolv. Här hittar du tre sovrum samt ett spatiöst och ljust vardagsrum i öppen planlösning med stora och lättmöblerade ytor. Vidare finns här ett fräscht badrum samt en fin gästtoalett. Lägenheten förgylls av en balkong med lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen. Brf Trädgården i Karlstad är en välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller cykelrum, parkeringsplats, en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften ingår tv, vatten, värme och parkering.

Bo med ett av Södra Råtorps trevligaste lägen – bara ett stenkast från Klarälven! Med en kortare promenad når du fina grönområden och inom några minuter är du i City. Det här är ett av Karlstads mest populära områden bland barnfamiljer. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.