Vasagatan 2c , 2 tr

Vasagatan 2c , 2 tr

Slutpris

1 160 000 kr


Herrhagen— Karlstad

Vasagatan 2c , 2 tr


Slutpris
1 160 000 kr

Herrhagen— Karlstad

Charmig 1,5:a på populära och trivsamma Herrhagen!

Välkommen till denna stilrena och unika 1,5:a vars charmiga känsla sitter kvar i en länge. Det vackra ljusinsläppet bidrar till bostadens hemtrevliga känsla. Det första som möter oss i denna lägenhet är en öppen och trevlig hall med hatthylla. I anslutning till hallen finns även bostadens klädkammare som som erbjuder gott om plats för jackor samt skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och en mysig sovalkov med plats för dubbelsäng. Köket är ljust, socialt och härligt med höga skåp, vita skåpluckor och plats för matbord samt stolar. Det rymliga, mysiga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. I det fräscha badrummet finns toalett, handfat och dusch. På gården hittar du en gemensam uteplats med möjligheter till grillning och social samvaro med grannarna, under en vacker Lind.

Detta klassiska och trivsamma område på Herrhagen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, centralt och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver – skola, matbutik, lekparker, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 325 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-18

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Vasagatan såldes av oss 2020-04-18. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Vasagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.