Vasagatan 15 B

Vasagatan 15 B

Slutpris

2 300 000 kr


Herrhagen— Karlstad

Vasagatan 15 B


Slutpris
2 300 000 kr

Herrhagen— Karlstad

Ljus och smart planerad trea med stor och inglasad balkong

På Vasagatan 15 B välkomnas du in i denna yteffektiva lägenhet där det bara är att flytta in. Här bor du på 81 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En hemtrevlig bostad där ljuset kommer in hela dagen. I den stora, inbjudande och praktiska hallen i denna lägenhet finns hatthylla och inbyggda garderober. Vidare har vi ett rymligt och socialt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Det stora, sociala och fräscha köket med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett harmoniskt och ljust sovrum med garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng och ett övriga sovrum. Badrummet är fräscht och smakfullt med toalett, duschvägg, kommod, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin.
Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder trätrall, sol hela dagen och plats för soffgrupp.

BRF Lokatten är en välskött och stabil förening med god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård och tvättstuga.

På Vasagatan 15 B bor du centralt och trevligt med mataffär tvärs över gatan. En promenad bort hittar du även Pråmkanalen, och Karlstad centrum ligger en bit bort från bostaden.
Välkommen på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
3 125 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-14

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Vasagatan såldes av oss 2022-02-14. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Vasagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.